Annonse
Christopher Nolan på CineEurope 2017

Studio-presentasjon: Warner

Som vanlig hadde Warner et rikholdig og stjernespekket program. Christopher Nolan startet ballet med å presentere sitt nye krigsdrama «Dunkirk» (Dunquerque som franskmannen sier), som handler om den dramatiske evakueringen av den britiske arme i begynnelsen av andre verdenskrig, der de britiske troppene blir presset tilbake mot havet og bare en stor innsats av RAF og militære og private båter hindrer en enorm katastrofe og kanskje en annen utgang på krigen. Tom Hardy er blant de som spiller i Nolans siste film. Nolan avsluttet med å takke kinoene for at de alltid har støttet hans filmer.

Deretter presenterte Warner sine to nye skrekkfilmer «Annabell: Creation» om den ekle dukken, og «IT» basert på Stephen Kings skumle roman. Begge disse kommer i løpet av høsten. Skrekk og gru.

Videre ble to komedier presentert, «Who`s Your Daddy» med Ed Helm (han med tanna fra «The Hangover») som vitset om at han aldri hadde vært i Las Vegas før. Filmen handler om to voksne brødre som finner ut at moren levde utsvevende på 70-tallet og reiser ut i verden for å oppdrive faren sin. Den andre komedien heter «The House» og handler om to foreldre som må lage private pokerselskaper i forstaden for å finansiere datterens collegeopphold. Will Ferrel og Amy Pohler spiller her.

Filmen «Geostorm» har premiere i høst. Ed Harris og Gerard Butler spiller i denne filmen, der satelittene som skal overvåke og kontrollere været går amok og igangsetter ekstremvær over hele kloden.

Så beskrev de kort den nye legofilmen og ninjagofilmen. Samt den nye animasjonsfilmen «Smallfoot».

Til slutt var det DC Comics sin tur. Aller først fikk man presentert den nye Aquaman-filmen,spilt av Jason Momoa regissert av James Wan. Innspillingen av denne pågår i disse dager i Australia. Videre så presentert de «Justice League» der flere av superheltene til DC Comics spiller sammen: Supermann, Batman, Wonder Woman, Lynet, Cyborg og Aquaman.

Til slutt presenterte Warner filmer som kommer i 2018: «Tomb Raider» med Alicia Wikander og «Get Ready Player One», en science fiction film om en dystopisk verden der folk rømmer inn i et virtuelt nettverk.

 

Annonse
Skroll til toppen