Annonse
CineEurope 2017

Studio-presentasjon: Sony

Sony var andre studio ut under Cineeurope 2017 med et blikk på kommende filmer.  Dette inkluderer filmer som «Baby Driver», «The Dark Tower», «Spider-Man: Homecoming» og «Jumanji: Blade Runner»

Først nevnes «Jumanji» som kommer til jul. Denne gangen med Dwayne Johnson og Jack Black i rollene. En gjeng ungdommer må sitte igjen på skolen og finner et gammelt videospill som de kjører i gang og havner inni spillet – Jumanji. Jack Black var tilstede og hadde laget en egen sang som han åpenbart fant på umiddelbart og fremførte til stor glede for deltakerne på konferansen.

Presentasjonen av «Baby Driver» åpnet med en heftig biljaktscene fra den nye filmen. Den er fremskyndet og åpner 28. juni i USA. En fartsfylt actionfilm som kommer til å få bra besøk.

Deretter presenterte de filmatiseringen av Stephen Kings «The Dark Tower» med Idris Elba som The Gunslinger og Matthew McConaughey som The Man in Black. En mørk fantasy fortelling som har premiere i USA 28. juli.

Deretter et segment med barnefilmer som «Emoji-filmen», «The Star» og «Peter Rabbit», som kommer om et år. «Hotel Transylvania 3» kommer også i 2018.

Filmen «Alfa» blir produsert av produksjonselskapet deres Studio 8. Dette er en film om en steinaldergutt som levde for 20 000 år siden som blir utsatt for en ulykke, men blir venner med en ulv som helper ham å finne veien tilbake.

«White Boy Rick» er bygget på en sann historie om en ung gutt som blir agent for DEA men som ender opp med å ende i fengsel på livstid. Matthew McConaghey og Jennifer Jason Leigh spiller i filmen.

De viste så trailere på tre kommende skrekkfilmer: «Insidious 4», «Flatliners» og «Cadaver».

«Spider-Man: Homecoming» ble annonsert ved at Spider-Man Himself, Tom Holland, kom inn i salen. Her knyttes karakteren opp mot de andre karakterene i Marvel-universet. Har premiere i sommer. Regissøren var også på scenen.

Helt til slutt kom mange av skuespillerne og regissøren Denis Villeneuve fra «Blade Runner 2049». Både Ryan Gosling, og Ana Di Armas på scenen. De fortalte at de var tro mot den opprinnelige filmen, men prøvde også å gjøre noen endringer som allikevel var i tråd med stilen fra den originale klassikeren. Harrison Ford er tilbake i sin legendariske rolle.

 

Annonse
Skroll til toppen