Annonse
CineEurope 2017

Studio-presentasjon: Cinemacorp og Studio Canal

Cinemacorp presenterte kun en film: Luc Bessons «Valerian and the Cities of a Thousand Planets», basert på den klassiske franske tegneserien som blant annet har influert «Star Wars». «Valerian» har Cara Delivingne og Dane DeHaan i hovedrollene. Luc Besson var tilstede og fortalte entusiastisk om filmen som visuelt ser fantastisk bra ut.

Studio Canal startet deretter med sin presentasjon. Først presenterte de dramafilmen «Guernsey – The Literary and the Potato Peel Pie Society». Denne handler om en ung forfatterinne som kommer til Guernsey rett etter krigen. Et romantisk drama.

«Madame» med Rossy De Palma, Toni Collette og Harvey Keitel er en film om en av tjenerskapet som må spille grevinne da vertinnen ikke vil ha 13 til bords. En situasjonskomedie som er spilt inni Frankrike.

Gangsterfilmen «Yardie» er regidebuten til Idris Alba. «Night on Hattons Garden» skildrer et kupp der en gjeng med gamlekarer slår til. Både Michael Caine og Jim Broadbent står på spillelisten. Filmen er bygget på en sann historie.

Canal + har også filmer på andre europeiske språk. «The Little Witch» er en tyskspråklig film om en liten heks. Den berømte franske skuespilleren Vincent Cassel spiller kunstneren Gaugin i filmen med samme navn. Mye av filmen er spilt inn i Fransk Polynesia.

En fransk komedie som har fått svært god mottakelse i hjemlandet og som har fått den lite franske tittelen «Marry Me Dude» og handler om en innvandrer som må gifte seg med en kompis for å få bli i landet.

Canal + barnefilmer har vært av høy kvalitet og nå kommer Aardman Studios tilbake med to filmer: «Shaun of the Sheep 2» og «Early Man», som handler om hva som hender når steinalderdudene møter den grådige bronsealderkaren. De har også en ny animasjonsfilm som ikke er laget med Aardmans tydelige avtrykk, nemlig «The Son of Bigfoot».

Til slutt må vi nevne deres største suksess som er tilbake igjen neste år «Paddington 2». Bjørnen blir satt i fengsel for et tyveri han ikke har begått og familien må forsøke å hjelpe ham.

 

Annonse
Skroll til toppen