Annonse
Charlize Theron i Atomic Blonde

Studio-presentasjon: Universal

Studioet hadde ikke med seg noen skuespillere eller regissører denne gangen, men et spekter av kommende filmer å presentere. Først presenterte de «Atomic Blond», en agentfilm fra slutten av den kalde krigen, der Charlize Theron spiller en hemmelig agent som slår hardt fra seg i Berlin rett før muren faller.

«The Beguiled», som var nominert til Gullpalmen i Cannes, er regissert av Sofia Coppola og basert som samme bok som Lt. John McVies film fra 1980-tallet. Filmen forteller på nytt historien om nordstatssoldaten som «reddes» av en jentegjeng på en internatskole i sørstatene. Kirsten Dunst, Nicole Kidman, Elle Fanning og Colin Farrel spiller de største rollene.

Videre beskrev de Paul Thomas Andersens nye prosjekt, som foreløpig er utitulert Han kommer igjen sammen med Daniel Day Lewis, som sist i «There Will be Blood». Denne gangen foregår handlingen i motemiljøet i London på 1950-tallet.

Med oppfølgeren «Pacific Rim Uprising» blir det igjen monstre i Stillehavet, en film som forventes å bli stor i Asia. John Boyega og Scott Eastwood har rollene.

Rooney Mara spiller Maria Magdalena i filmen med samme navn. Jesus spilles av Joaquin Phoenix. Kanskje et kvinnelig blikk på lidelseshistorien?

En veldig interessant film for oss nordmenn er Tomas Alfredssons «The Snowman». Her spiller, som dere sikkert kjenner til, Michael Fassbender selveste Harry Hole, pg Rebecca Ferguson, Toby Keith og Jacob Oftebro står også på rollelisten. Den er spilt inn i Bergen, Oslo og Rjukan og ser veldig bra ut.

«Skyscraperer» handler om en tidligere politimann spilt av Dwayne Johnson (The Rock) som nå har ansvaret for sikkerhet på skyskrapere og som blir anklaget for å ha igangsatt branner på skyskrapere i Kina. Han må finne de skyldige og ordne opp.

Den tredje filmen om Purge kommer også neste år. Her skildres en fremtid der man hvert år har The Purge – utrenskningen, hvor alt er lov og ingen kriminelle handlinger blir straffet.

En film som har skåret veldig bra på prøvevisningen er «Victoria og Abdul». Denne historien handler om det spesielle vennskapet som oppstår mellom den indiske tjeneren Abdul og Dronning Victoria på sine gamle dager. Judy Dench spiller Victoria igjen.

Neste år er også Rowan Atkinson tilbake i agentparodien «Johnny English 3» og de presenterte en Ground Hog Day-aktig skrekkfilm kalt «Happy Death Day», der offeret for oppleve dødsdagen igjen og igjen.

Annonse
Skroll til toppen