Annonse
CineEurope 2017

Studio-presentasjon: Fox

Noe forsinket slo Fox til med brask og bram og dans og turn i stor stil. Chairman og CEO Stacey Snider ønsket velkommen etter en rekke historiske Fox-klipp og overlot presentasjonen til Andrew Cripps og Kieran Breen. De hadde mye å by på!

Først ut «War for the Planets of the Apes» før de introduserte regissøren av «Kingsman – the Golden Circle», Matthew Vaughn. Han hadde med seg ingen ringere enn Colin Firth og presenterte flere sekvenser med høyoktan action fra London, det kongelig svenske slott (!) og høyt til fjells.

Deretter kom klipp fra «Red Sparrow» med Jennifer Lawrence og «The Mountain Between US» med Kate Winslet og Idris Elba

Foxx.jpg

Selveste Kenneth Branagh kom og introduserte klipp og trailer fra «Mord på Orientekspressen» (premiere 1. desember). Stjernespekket cast og tatt opp i 70 (dvs. 65) mm. Etter klipp fra «Maze Runner – Death Cure» med premiere i februar 2018, kom produsenten Jon Landau med «Alita – Battle Angel» (premiere juli 2018) og Robert Rodriguez, som feiret bursdagen på dette viset i Barcelona. Han skal regissere filmen som James Cameron har utviklet. Cameron er opptatt med ikke mindre enn fire Avatar-filmer, som går i opptak i september og den første vil få premiere i desember 2020. Landau kunne vise fantastiske designskisser.

Rebecca Kearey fra Fox Searchlight presenterte så «The Battle of Sexes» om Billie Jean Kings berømte tennismatch mot en mannlig utfordrer, «Goodbye Christopher Robin» (høst 2017) og Guillermo del Toros «The Shape of Water» (til Europa tidlig 2018) og «The Aftermath» med hilsen fra Keira Knightley før hun avsluttet med freske og munnrappe klipp med Frances McDormand i «Three Billboards Outside» som har premiere i USA i oktober og kommer til Europa tidlig i 2018.

Det hele ble avsluttet med presentasjon av «Deadpool 2» med morsom hilsen fra Ryan Reynolds (premiere neste sommer) og X-men og annet snadder fra Marvel-universet, før vi fikk se klipp fra sjarmerende «Ferdinand», animert fra Blue Sky om den fredsomme oksen.

Det hele ble avsluttet med Fox sin storsatsning «The Great Showman» med en engasjert Hugh Jackman på scenen og igjen et forrykende show med dans og akrobatikk på scenen.

Annonse
Skroll til toppen