Annonse
Transformers: The Last Knight

Studio-presentasjon: Paramount

Paramount startet sin gjennomgang med å vise klipp fra den nye Transformers-filmen «The Last Knight», som har premiere  i morgen. Mark Wahlberg er tilbake og Michael Bay har regien. Den er filmet i Imax og blir sannsynligvis den siste Transformers-filmen Michael Bay regisserer.

Etter dette presenterte de dokumentarfilmen «An Inconvenient Sequel Truth to Power», som er en oppfølger til «An Incovenient Truth». Også denne filmen handler om miljøet, men har et større fokus på hva vi kan gjøre for å redde planeten.

Deretter viste de noen klipp fra kommende animasjonsfilmer: «Tad – The Lost Explorer» er en spansk produksjon som så fartsfyllt og spennende ut. Oppfølgeren til Gnome-filmen, Gnomeo and Juliet ble presentert. Den heter «Sherlock Gnomes» og de går fra et romantisk bakteppe til mer detektiv/mysterium-stemning. Til slutt i denne sekvensen presenterte de animasjonfilmen «Amusement Park» som handler om en jente som drømmer om å lage berg- og dalbane og fullt tivoli.

Så var det en ny film med gjengen fra Jackass. Johnny Knoxville er tilbake med å gjøre mye av de samme gærne stuntene i filmen «Action Point».

«Daddy’s Home» sin oppfølger «Daddy’s Home 2» ble også presentert. Her må Mark Wahlberg og Will Ferrel forholde seg til sine fedre ved julefeiringen. Disse blir spilt av John Lithgow og Mel Gibson. Sistnevnte er far til Wahlberg.

Et nytt sci-fi drama «Annhilation», basert på den populære boka med samme navn, ble også presentert. Her spiller Natalie Portman og Gina Rodriquez.

Neste år kommer også en ny Mission Impossible, nr 6 i serien.

Til slutt viste de klipp fra filmen «Dowsizing» med Matt Damon og Kristen Wiig. Her krympes mennesker for å kunne ha råd til en bedre livsstil. De bor så i spesielle kolonier, hvor alle kan ha råd til kjempefine mansions, da de jo kun er like store som dukkehus.

Annonse
Skroll til toppen