Annonse
Lionsgate på CinemaCon

Studio-presentasjon: Lionsgate

Først presenterer de «Wonder», som har premiere i november. Den handler om en liten gutt med et deformert ansikt. Han begynner på skolen og får det tøft. Han må lære seg at han er annerledes og må akseptere seg som han er. Skuespillerne i filmen er Julia Robert, Owen Wilson og unge Jacob Tremblay fra Room.

Deretter presenterer Lionsgate «Soldado» som er en oppfølger til «Sicario». Både Benicio Del Toro og Josh Brolin er med i denne filmen også. Igjen handler det om politi som jobber i grenselandet for hva som er lovlig.

«The Glass Castle», en komedie med Naomi Watts, Woody Harrelson og Brie Larson, handler om en jente som vokser opp i dysfunksjonell familie.

«Stronger» med Jack Gyllenhaal og Miranda Richardson handler om en mann som mister begge bena i attentatet mot Boston Marathon og hans vei tilbake. Bygget på en sann historie.

Filmen «Granite Mountain Hotshots» handler om brannmenn som jobber med skogbranner. Josh Brolin leder en gruppe brannmenn i kampen mot flammene i naturen. Jeff Bridges og Jennifer Connoly har også roller.

Så blir filmen «American Assasins» presentert. En ung gutt mister tidlig foreldrene i bilulykke og senere kjæresten i en terrorhandling og bestemmer seg for å bli elitesoldat og gå etter de som tok livet av henne. Dylan O`Brian heter gutten og læremesteren er Michael Keaton.

«The Spy who Dumped Me» er en spionfilmparodi med Mila Kunis og Kate McKinnon fra Saturday night live.

«Horse Soldiers» er en film om den første innsatsstyrken som ble sluppet ned i Afghanistan bare uker etter 9/11. Chris Hemsworth og Michael Pena spiller viktige roller.

Oppfølgeren til horrorfilmen Saga (Saw) får navnet «Jigsaw» og har premiere rundt Halloween.

Til slutt fortalte de om en nyinnspilling av Robin Hood.

Annonse
Skroll til toppen