Annonse
Star Wars: The Last Jedi

Studio-presentasjon: Disney

Aller først presenterte de Lucasfilm og «The Last Jedi» som kommer i høst, mens roboten BB8 spant rundt på scenen. Filmen er fortsettelsen på Star Wars-universet, som ble gjenopptatt etter at Disney kjøpte Lucasfilm. I 2018-19 kommer også filmen om Han Solo, med fokus på karakterens historie før Star Wars-filmene.

Første filmen som ble presentert fra Disney var «A Wrinkle in Time», en eventyrfilm basert på barneboken med samme navn om en jente hvis foreldre er astrofysikere og kan reise i tid. Faren blir borte og datteren må lete. Oprah Winfrey og Reese Witherspoon har roller i filmen.

«The Nutcracker and the Four Realms» er en julefilm de har stor tro på. Nøtteknekker balletten er inspirasjonskilde. Helen Mirren og Kiera Nightly har roller her.

«Mary Poppins Returns» har Emily Blunt i hovedrollen med Colin Firth og Meryl Streep i biroller.

Fra Marvel kommer «Thor: Ragnarok» med Chris Hemsworth og Tom Hiddleston som Thor og Loke. Også Mark Ruffalo er med som Hulken. Premieren er rett rundt hjørnet.

«Black Panther» har også fått sin egen film og det kommer nye Avengers-filmer i 2018. «Antman and the Wasp» kommer også litt senere.

Fra Pixar kommer en ny utgave av «Frost», «Biler 3» og «Coco» som er en film fra Mexico  der de dødes dag (Dia de todos los muertos) står sentralt. På denne dagen kan de døde komme på besøk og den lille gutten Coco blir sendt til dødsriket og får møte sine avdøde forfedre.

 

Annonse
Skroll til toppen