Annonse

Studio-presentasjon: Entertainment One

Entertainment One samarbeider og produserer sammen med andre, bl.a. flere av studioene, så flere av filmene de presenterte blir distribuert av andre i Norge.

De åpnet med et raskt tilbakeblikk på suksesser fra tiden som har gått og en tilsvarende rask gjennomgang av filmer som kommer, før Kezia Williams og Paul Lofting presenterte noen av dem med mer utføring med klipp og trailere.

«Detroit» er en sterk historie fra 1967 om behandlingen av svarte som førte til opprør i Detroit. Regi Kathryn Bigelow. «Entebbe» er også et historisk drama fra gisseldramet i Uganda, som Entertainment One bare har i utvalgte territorier. «Show Dogs» er en film om snakkende hunder som skal befri en kidnappet chihuahua, men ble bare nevnt uten å vise klipp. «Suburbicon» i regi av George Clooney, basert på et manus av Coen-brødrene med Matt Damon i hovedrollen så ganske sprekt ut, med deres særegne form for humor.

«The Ritual» er en slags horrorkomedie om en gjeng karer som istedenfor å dra til Las Vegas drar til de skandinaviske skoger. Det skulle de ikke ha gjort!

«The Children Act» med Emma Thompson og Stanley Tucci har Entertainment One bare i UK, mens «The Death of Stalin» (i 1953) ser ut til å kunne bli en ganske frisk og respektløs komedie, med flere større navn, bl.a. Steve Buschemi.

Til slutt presentere Jessica Chastain «Molly’s Game» fra lerretet, en film om en kvinne som slår seg stort opp på pokerspill, noe som vanligvis er mennenes verden. Premiere i høst.

«The Chronicle of Narnia – The Silver Chair» er ikke gått i produskjon ennå og ble derfor bare nevnt (Joe Johnson har regi) og «Valerian» hadde vi sett mye fra før (UIP distribuerer i Norge). «The Papers» med Meryl Streep og Tom Hanks, om avisene i New Yorks kamp med Richard Nixon ble også bare nevnt, mens det til slutt ble vist flere fornøyelig klipp fra «Stan & Ollie» (Helvan og Halvan) med Steve Coogan og John C. Reilly.

Annonse
Skroll til toppen