Annonse

Skeie sterkt tilstede under CineEurope

I år er det over 3000 delegater på CineEurope og et tradeshow som er større enn noen gang.

Ute på gulvet står Runar Lien og Knut Godal og smiler og deler ut brosjyrer og slår av en prat dagen lang. Lien sier at konferansen i år er «all time high». En av de aller beste så lenge han har vært med.

– Det er jo flere folk en noensinne på CineEurope og det gjør sitt til at også messedelen fylles opp. Tidligere år kunne det være perioder det ble litt tynt på gulvet men nå er det et jevnt driv hele uken. Logistikken fungerer også bra i år i forhold til å rigge sier Lien.

 

Ønsker å bli sterke i USA

Skeie har hatt et bra år og selv om hovedmarkedet er Europa og spesielt skandinavia, har de også begynt å kaste øyne på kinomarkedet i USA.

De leverer allerede stoler til andre bransjer og har levert til blant annet FN-bygningen og til 9/11 memorial på Manhattan. Samtidig er de på Warner og en annen kino i Hollywood. Det er alltid bra å være tilstede for å markere selskapet sier Lien og legger til at de vurderer å ta en tur over til Cinemacon neste år for å sjekke ut dette også.

Tilstedeværelsen gir også effekter. Etter deltakelsen i fjor fikk Skeie solgt stoler til blant annet Finland. Skeie kommer til å delta under grunnkurset for kinobransjen i September og er sponsor av Den norske kinokonferansen.

 

 

Annonse
Skroll til toppen