Annonse

Studio-presentasjon: UniFrance

Siste innholdsleverandør til å vise filmer var UniFrance. Først presenterte de 3 animasjonsfilmer. «Zombiefie» basert på Tegneserien av Artur De Pins. Så tre andre animasjonsfilmer. Først den hardkokte «Mutafukas», deretter «Junglebunch» for litt yngre årsklasser, og til stlutt «Den store stygge reven».

Deretter presenterte Frederic Bereyziat, Deputy Director of UniFrance nye filmer fra Cannes. Først «BPM», en film som ble tatt ut til Cannes og som omhandler aidsepidemien på 1990-tallet. Deretter dokumentarfilmen «Visage Village» med Agnes Varda og JR. Her tar de fotografier av mennesker og forstørrer de mange ganger.

«Ismaels Ghosts» er en film med Marion Cautillard og Charlotte Gainsbourgh om en kvinne som kommer tilbake til sin mann etter 20 år. Han trodde hun var død. «L`amant» double handler om en ung kvinne som blir sammen med sin psykoanalytiker og som etter hvert skjønner at ikke alt er som det skal være.

Videre viste Bereyziat tre filmer om kunstnere. «Rodin» som spilles av Vincente Lindon, «Le redoutable» som handler om den berømte filmskaperen Jean Luc Godard, og sist men ikke minst «Gaugin», spilt av den vanligvis hardtslående Vincent Cassel.

«See you up there» er et drama fra 1. verdenskrig om to overlevere som forsøker å overleve ved å trikse og lure folk for penger. «KO» er en film om en mann som våkner opp på sykehus og ingenting er som det var før. Kan han få livet sitt tilbake? «Incident in a Ghost Land» er en fransk horrorfilm. Klassisk genrefilm.

Annonse
Skroll til toppen