Annonse

Haugesund-programmet er klart

Festival- og programsjef Tonje Hardersen er stolt og glad over å ha spikret filmprogrammet. Hun mener de norske titlene illustrererer bredden i det norske filmlandskapet akkurat nå.

– Vi åpner festivalen med «Thelma» fra Joachim Trier, en av våre største og mest internasjonalt anerkjente filmkunstnere. I hovedprogrammet har vi også «VampyrVidar», et herlig eksempel på hvilken utrolig dedikasjon som eksisterer der ute blant Norges uavhengige filmproduksjoner. Så er det selvfølgelig en stor glede at vi har sikret Tommy «Wirkolas What Happened to Monday», en internasjonal produksjon med et tydelig norsk stempel i biroller fra blant andre Pål Sverre Hagen og Christian Rubeck.

Last ned årets lommeprogram her

– Vi har også inkludert TV-serier i programmet i år. Både Okkupert og Vikingane er titler som gjør det skarpt internasjonalt, og vi ser frem til å gi sesong 2 av disse seriene sitt første møte med publikum i Haugesund.  Alle de norske titlene tegner et bilde av et mangfoldig norsk film- og TV-landskap som har både kunstnerisk og kommersiell suksess, og som overskrider landegrenser. Norsk film er blitt veldig mye mer enn norsk film.

Mer om programmet her

Annonse
Skroll til toppen