Annonse
Unique Digital Nordic

Unique skifter navn

Unique Cinema Systems, som i 1997 originalt ble stiftet under navnet Unique Promotions AS, skifter navn til Unique Digital Nordic.

Navnebyttet er kommet i det 20-jubileumsåret for tydeligere å vise Uniques identitet, og for å synliggjøre for kunder og samarbeidspartnere at de er et selskap i Unique-familien som til sammen tilbyr komplette digitale tjenester for film- og kinobransjen i hele verden.

 

Digitalisering og nye tjenester

Unique ledet arbeidet med etableringen av digital kinoreklame og startet det digitale prøveprosjektet NORDIC i Film & Kinos regi. Senere vant de mesteparten av anbudsonene under digitaliseringen av kinoene i Norge. De har utviklet systemer som TMS-tjenesten Rosettabridge som betjener 10 000 kinosaler på verdensbasis og MovieTransit som overfører film digitalt over bredbåndsnettet til kinoene. De har også laget SmartTrailering-systemet som gjør det lettere for både kinoer og distributører å programmere trailere.

Opp gjennom årene har UCS introdusert en lang rekke nye produkter og tjenester, og sammen med de andre foretakene i Unique-familien, representerer Unique en av markedets ledende “end-to-end-leverandører” innen digitale løsninger, design, tjenester, installasjoner og programvarer for film og kinobransjen. Videre er med deres grafiske avdeling «BUG» også en sterk aktør på grafikk og animasjon, og har i år kino-debutert med i animasjonsfilmen «Richard Storken».

 

Feirer i Haugesund

Unique Digital Nordic feirer 20-års jubileet med et annet selskap som fyller 20-år, DX, på festbåten M/S Sandnes i Haugesund under filmfestivalen på tirsdag 22 august rett etter seminaret i Lille Maritim 1800-1930.

Navnebyttet har ingen endringer på eiersiden, ledersiden eller i strukturen og tjenestene. Også telefonnummer og eposter blir uendret.

 

Annonse
Skroll til toppen