Annonse

Har store planer for Den store kinodagen

Salfoto: Sindre Ellingsen

Hvordan ligger dere an med planleggingen av årets arrangement?

Vi har hatt noen runder med idémyldring for kinodagen, og nå begynner vi å se konturene av et aktivitetsprogram. Selve filmprogrammet er klart og billettene er i salg, så det er rammen rundt som skal settes. Det er lett å tenke at man har god tid, men dagen kommer plutselig brått på.

Les mer om Den store kinodagen 2017

 

I fjor hadde dere mange morsomme aktiviteter, både gjengangere og nye. Felles for dem var at de var knyttet til aktuelle eller kommende kinofilmer. Hvilke planer har dere for årets aktiviteter?

Vi kommer til å fortsette med noen av våre faste aktiviteter, men med variasjon, der det lar seg gjøre. Noe av variasjonene kommer i at vi knytter det til aktuelle filmer som går, eller kommer i nær fremtid. Vi har et mål om at barna som kommer skal kunne delta i minst 2 aktiviteter, enten før eller etter filmen. Vi har hatt mange gode ideer på bordet, noen har vi måttet innse at blir for krevende å gjennomføre på en god måte, mens andre nå i prosessen med å ferdigstilles. 

 

Hvilke markedstiltak gjør dere for å promotere Den store kinodagen i Haugesund og har dere et besøksmål i år?

Vi bruker sosiale medier mye, samt prøver å få oppslag i lokalmedia. Vi kjører også reklame på lokal-radioen og slår til med en helsides annonse i lokalavisa.

Nytt av året er at vi kjører Marvel-maraton fra fredag kveld. Vi kjører det i en av de mindre salene (96 plasser), så det skal være en eksklusiv og annerledes opplevelse. Halvparten av billettene er allerede solgt, og de fem sakkosekkene i salen var det første som gikk. Det er ikke her besøksrekorden kommer, men vi håper at et nytt arrangement skaper litt ekstra blest og interesse om kinodagen ved oppslag i media og delinger på facebook.

Vi ønsker alltid å slå fjorårets besøk, og for å få gode tall så er det helt avgjørende at vi treffer på filmene i storsalen (527 plasser). Klarer vi å selge ut den på flere visninger, så begynner det å bli bra. Men, et konkret besøksmål utover det har vi ikke satt oss enda.

 

Den store kinodagen går av stabelen lørdag 4. november.

Oppdatert bildemateriell finner dere på mediaserveren.

Annonse
Skroll til toppen