Annonse

Årets vinnere – Nordisk Film Kino Awards 2017

Alle foto: Sigurd Moe Hetland

For fjerde året på rad arrangerte Nordisk Film Kino mandag 8.januar Nordisk Film Kino Awards på Vika kino. Dette er en intern prisutdeling der kinokjeden samler sine ansatte fra kinoer over hele landet for å kåre de aller beste prestasjonene i året som er gått.

Les mer om vinnerne av Nordisk Film Kino Awards 2016 her

Årets salgsavdeling 2017

Løvenvold kino ble kåret til årets salgsavdeling for 2017. De har veldig begrensede salgsarealer i et vernet lokale, men allikevel har de klart å øke snittsalget i kiosken med 18% i 2017. Dette har de klart ved hjelp av hardt arbeid og målrettet mersalg av kampanjeprodukter. Løvenvold vant også samme pris for 2016.

NFKA1.jpeg 

Årets ansatt 2017

Tang Mans Sum som er ansatt på Vika kino i Oslo ble kåret til Årets ansatt i Nordisk Film Kino. Hun beskrives som en person med en fantastisk arbeidsmoral og stå på-vilje. Det sies at hun krever mye av sine kolleger, men at hun gjør det på en måte som er inkluderende og motiverende. Samtidig gir hun mye omsorg tilbake. Overfor gjestene er hun vennlig og imøtekommende. Hun viser fleksibilitet og tilrettelegger der det trengs. Hun er en som hele tiden yter det lille ekstra for at gjestene skal ha det bra på kinoen. I tillegg kommer Sum stadig med forslag til hva som kan gjøre kinoen enda litt bedre.

Årets markedsaktivitet 2017

Kilden kino har med sitt Star Wars arrangementet levert et utrolig komplett opplegg fra A til Å. Skjelden har vi sett et mer gjennomarbeidet lokalt arrangement. Spesielt imponerende var pressestrategien, PR arbeidet og ikke minst at de klarte å få laget en personlig hilsen til premierepublikummet fra en av filmens skuespillere til gjestene i salen på premieren.

NFKA2.jpeg 

Årets gjesteopplevelse 2017

Askim Kino fikk prisen årets gjesteopplevelse. Prisen for årets gjesteopplevelse baserer seg på resultatene fra gjestetilfredshetsverktøyet Maze for 2017. Kinoen som vinner årets gjesteopplevelse har utmerket seg med at hele 91 % av alle gjestene er ambassadører. De ligger også langt over snittet på mersalgsmålingene.

Gjestene på kinoen sier følgende:

«Det er et helhetsinntrykk som skaper trivsel. Fra velkommen følelsen, rene seter, oppstart før filmen med velkommen og informasjon og god kvalitet på lyd og film».

Årets leder 2017

Tommy Leikvoll, kinosjef på Gimle kino fikk prisen årets leder. Årets leder etterlever selskapets visjoner; ”Rummelig”, ”Passion” og ”Ambition”, på en god måte i sitt daglige arbeide.

Tommy Leikvoll har gjort en formidabel jobb på Gimle kino siden han startet i Nordisk Film Kino i 2016. Tommy har med sitt motiverende vesen og store konkurranseinstinkt fått med seg medarbeiderne på Gimle kino på et lite eventyr. Gimle leverte LANGT over sitt budsjett i 2017. Ikke bare på bunnlinje, men også mange av KPIene er over forventning. Dette året er også klart frem i forhold til 2016 da han startet som sjef på kinoen. Gjengen på Gimle virker mer motiverte enn noen gang, og Tommy får gode tilbakemeldinger som en god og rettferdig leder! I tillegg omtales Tommy som en utrolig god «med»-kinosjef av sine kollegaer, som alltid gjør det han kan for å stille opp for andre når det trengs.

Årets Kinogjest 2017

Jan Larsen er en person som går mye på kino og har det som sosialt møtested og hobby. Det er veldig hyggelig med gjester som ser film hos oss opptil flere ganger i uken, hele året rundt, og som er så dedikerte til kinoen står det i nominasjonen fra kinoens ansatte. Jan er veldig hyggelig, sprer glede blant de ansatte, og er glad i å snakke om og diskutere film. Jan hadde dessverre ikke mulighet til å være tilstede under utdelingen, men vil få sin award utdelt på den neste kinoforestilling han er tilstede på Symra kino.

NFKA3.jpeg 

Årets kino 2017

Vika kino ble kåret til årets kino, den aller gjeveste prisen som deles ut under Nordisk Film Kino Awards, og det er ikke lite jobb som ligger bak de resultatene avdelingen årets kino har levert i 2017. Årets kino leverer rekordøkning i besøk på et år, og et godt overskudd for avdelingen i 2017. Avdelingen har nesten en fordobling av resultatet fra 2016. Den innsatsen som er lagt ned av kinosjefen og hennes medarbeidere har vært formidabel. Årets kino har gjennomført mange flotte arrangementer for sine gjester, og har utviklet flere konsepter som er med på å bygge opp under kinoens image i byen. Avdelingen har også levert over 78% ambassadørgrad i Maze i 2017.

NFFKA4.jpg 

Nordisk Film Kino Awards Ærespris 2017

I år delte vi for første gang ut en ærespris. Æresprisen er ikke en pris som vil bli delt ut hvert år, men en pirs som vil bli delt ut til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for bedriften igjennom flere år. Den første æresprisen ble tildelt Sigurd Moe Hetland for Sitt mangeårige engasjement og innsats for bedriften, både som ansatt i Oslo kinematografer og siden som pensjonist. Selv om Sigurd har vært pensjonist i flere år allerede stiller han opp for bedriften med fotoutstyret sitt hver gang det arrangeres en premiere eller annen begivenhet på en av kinoene i Oslo. Sigurd har sin faste plass både på Gimle og i Colosseum, og han er i tillegg til fotograferingen involvert i blant annet oppsettingen av opera fra The Metropolitan og annet alternativt innhold som vises på Nordisk Film Kino sine avdelinger. Til Colosseum kinos 90 årsdag 14.januar 2018 har Sigurd på eget initiativ og igjennom flere år arbeidet med å lage en historisk bok med bilder og notater fra kinoens 90 årige historie med kinodrift. Nordisk Film Kino er svært takknemlige for den innsatsen Sigurd gjør for oss og norsk kinobransje!

Annonse
Skroll til toppen