Annonse

Live kino – Nytt selskap som skal promotere Event kino!

Live Kino AS vil tilby norske kinoer og kulturhus i storbyer og i distriktene et bredt spekter av innhold fra noen av de største navnene i bransjen, med et utvalg som blant annet inkluderer forestillinger innen teater, opera, ballett, konserter, kunst, utdanning og sport. Samtidig vil det samarbeides med norske institusjoner med livestreaming og innspilling av forestillinger, for å å bringe kulturelle opplevelser fra noen av Norges fantastiske scener til det norske kinomarkedet.

I samarbeid med kinoene og Unique Digital Nordic har Live Kino som målsetning å forenkle prosesser og bidra til økt tilgjengelighet og oversiktlighet knyttet til drift og gjennomføring av Event Kino.

Live Kino har har allerede en omfattende portefølje med innhold for det norske markedet med 60 forestillinger i løpet av 2018

EventAnsvarlig for Live Kino Nina Tryggvadottir, sier:

“I flere år har Event Kino vært et voksende segment på verdensbasis, men en norsk pågangsdriver har til nå manglet. Vi ønsker å være en aktør som bidrar faglig i bransjen ved å utvide tilbudet til norsk kinopublikum samtidig som en visker ut landegrenser for kulturelle opplevelser.  Vi ønsker også å være en god støttespiller for kinoene og hjelpe dem å identifisere potensielle målgrupper som for eksempel foreninger og skoler som kan være interesserte i forestillingene”.

 

For full pressemelding fra Live Kino AS – besøk Live Kino AS nettsider: https://livekino.no/pressemeldinger/pressemelding-live-kino-as-lanseres/

Annonse
Skroll til toppen