Annonse

Kinoklubben har nådd 25 000 medlemmer

Leder av Kinoklubben, Elisabeth Brinch vil rette en stor takk til kinoene og filmdistributørene som har vært med på samarbeidet, og har hatt tro på at det var et marked for Kinoklubben. Nå vet vi at publikum ønsker et slikt konsept, og det blir spennende å se hvor stor klubben kan bli på sikt.

Vi spør et medlem i Kinoklubben, Kristine Aa Fiskum, om hvorfor hun ble medlem,  – Jeg synes det er et godt tilbud med halv pris på kinobilletter og slo til på det. Hun sier selv at medlemskapet påvirker henne til å se nye filmer gjennom påminnelser på epost og det passer bra, da jeg synes det er viktig å komme seg på kino en gang iblant.

Det er som musikk i ørene for leder av kinoklubben, Elisabeth Brinch. Hun ønsker hjertelig velkommen til nye medlemmer, både av kinoer og deres kunder. Ifølge undersøkelser, er det fullprisbetalende gjester på 40 prosent av kinobesøkene som medlemmene hennes foretar seg. Det begynner derfor å bli et ganske betydelig antall kinobilletter Kinoklubben bidrar med å selge i løpet av et kinoår. Og du skal ikke se bort ifra at de tar seg en tur innom kiosken også, og bidrar dermed totalt sett til en ganske hyggelig ekstraomsetning på medlemskinoene til Kinoklubben. 

Les mer om Kinoklubben her.

 

Foto: Michael Reed

 

Annonse
Skroll til toppen