Annonse

HUGO-prisen til Kimen kino

Foto: F.venstre: Agnethe Buus Jensen, Caroline Andresen i SF Studios, vinneren Gro Langnes, Kimen kino, Stjørdal og Michelle Birtwistle Nilsen fra Selmer Media.

Norske Filmdistributørers Forenings nye HUGO-pris ble delt ut for andre gang onsdag kveld og vinneren av heder og ære, samt 50 000 kr, var Kimen kino.

Prisen er oppkalt etter landets første kinosjef Hugo Hermansen, en svært kreativ og innovativ pioner som i tillegg til å starte flere kinoer var involvert i produksjon og distribusjon.

 

Årets vinner: Kimen kino

Årets vinner har et kontinuerlig høyt aktivitetsnivå. De langtidsplanlegger markedsføringen i nært samarbeid med en nabokino, de er flinke til å finne lokale samarbeidspartnere og de har en klar plan på hvordan de skal jobbe med hver enkelt film. De har også høy bevissthet rundt bruk av sosiale medier. De ansatte på kinoen er i svært stor grad involvert i planleggingen og formidlingen av film, og når de lager kinoarrangement så går de virkelig all in med en kreativitet og formidlingsglede uten sidestykke. I tillegg har de har en kinosjef som faktisk syr helt egne kostymer i forbindelse med markedsføringen.
DSK 2017 Kimen.jpg 

Hederlig omtale

Hederlig omtale 1: HAUGESUND, Edda kino

De gjør mye på eget initiativ og er flinke til å skape lokale samarbeid. Kinosjefen er svært god til å følge opp og gi informasjon til hvert enkelt byrå. Morsomt eksempel på lokalt samarbeid: fikk lokal konditor til å lage 500 håndjern i belgisk sjokolade for å bruke i goodiebags i forbindelse med premiere på den nyeste Fifty Shades.

DNF2015_111-1.jpg
Foto: Den norske filmfestivalen

Hederlig omtale 2: ØRLAND

Ørland er flinke på sosiale medier, de har god og troverdig informasjon til publikum og bruker materiell fra medieserver flittig. De får mye ut av lite ressurser, er kreative og får til gode arrangementer helt uoppfordra: for eksempel en utevisning av Askeladden ved vannet.

21616312_713101955561950_3180075301747430316_n.jpg
Foto: Ørland kino

 

Her finner du fjorårets vinner.

 

 

Annonse
Skroll til toppen