Annonse

GIGANTISK ÅPNING AV ODEON OSLO

Hele 14 saler, der det ikke er spart på noen ting: absolutt alle salene har laserprojeksjon og Dolby Atmos! En skiller seg allikevel ut som den eneste IMAX-salen i Norge med et lerret på hele 15×25 meter og med 467 seter (inkl. rullestoler) og en egen rekke med amerikanske luksusstoler med vippemulighet og fotskammel, samt varme i setet. Denne finnes også som utvalgte rekker i andre saler og det er bare slike i luksus-salen.

Fra barområdet.JPG

Ellers er det satset på Figueras-stoler i alle saler, som til sammen kan skilte med ca. 1.700 plasser. Alle salene har uperforerte lerreter og eget luftaggregat. Utenfor salene er det sittegrupper i korridorene, storslagne LED-skjermer til trailere helt opp i 5×7 meter og et påkostet bar-område med plass til opp mot 180 personer. Ja, selv toalettene holder høyeste standard med utvalgte fliser og messingkraner! Direktør Halstvedt har også fylt taket i inngangspartiet og inn mot et stort og innbydende kioskområde med hva han kaller «sukkertøylamper» – kuleformete lamper som henger ned fra taket i et antall av ca. 300.

Fronten av bygget.JPG 

Etter at ingen ringere enn Olav Thon har foretatt åpningen, ledsaget av Odeons kinodirektør norske Ivar Halstvedt og deres svenske COO Jan Bernhardsson i Odeon Cinemas Group er det klart for folk å ta Oslos nye kinokompleks i bruk. Målsettingen er 800.000 besøk i året.

Lukus-seter.JPG

Capa vil ha en egen markering av åpningen på Odeon Oslo den 4 april klokken 1700. Her vil det bli Imax-visning av «Ready Player One» og servering av mat og drikke.

Annonse
Skroll til toppen