Annonse

Paneldebatt: Developing and sustaining High performing employes

  • Moderator: Barbara Gromacki, Marcus Theaters

  • Panel: Katie Cate, Regal. Miguel Angeles Prieto, Cinepolis. Robert Slade, AMC.

Hva gjør man for å tiltrekke seg gode folk. Cate pekte på at man ikke bare måtte snakke om lønn men at det er en morsom og trygg arbeidsplass. Prieto pekte på at man må ha det moro på jobb, men at man også få utvikle seg på arbeidsplassen. De brukte sosiale medier som Snap chat og lot folk se på hva som skjer på jobb. Dansekonkurransen på arbeidsplassen ble lagt ut på YouTube og fikk 7 millioner treff.

Paneldebatt3.jpg 

Stade snakket om å kunne utvikle seg i selskapet og bygge fra innsiden. Har man ledere som har vært der i 20 år, så kommuniser dette. Legg til rette for de ansatte. I Mexico City har de problemer med trafikk og med sikkerhet. Der kjører de ansatte på kinoene hjem i busser. De ansatte har flexitid pga den grusomme trafikken. Jobbtilfredstillelse ofte bedre enn lønn.

I forhold til utvikling så er feedback viktig. Bruk feedback hele tiden. Konkret, på stedet da det kan gå en uke til de er på jobb igjen. Sørg for at lederne på lokalkontorene funker som mentor for de unge ansatte. Bruker man ansatt feedback så blir de mer engasjert og mer involvert. Gi dem nye muligheter.

Hvordan få ansatte kan bli et stort problem på grunn av mindre ungdomskull. Viktig å bruke forskjellige måter å tilnærme seg ungdom på.

Annonse
Skroll til toppen