Annonse

Studiopresentasjon: Sony

Sony dro igang showet med Will Farrell som introduserte en smule annerledes variant av «Holmes & Watson», det legendariske detektivparet i London. Deretter fulgte actionfilmen «Superfly» med Trevor Jackson, Janson Mitchell og Lex Scott Davis, foruten regissøren X til stede. Mer action presentert av Cathrine Hardwicke, som kunne vise fram Gina Rodriguez, Anthony Machie og Ismail Cruz Cordova, i en film om en kvinne som gjennomgår en rivende utvikling fra ordinær borger til actionhelt.

Gina_Rodriguez2.jpg 

Så var det tid for familiefilmen «A Dog’s Way Home»,om en hund på avveie og eventyr som forsøker å finne veien hjem. Litt mindre familievennlig er nok «Goosedumps: Haunted Halloween». Presidenten for Sony Pictures Animation, Kristine Belson, introduserte «Hotel Transylvania 3. Summer Vacation» – en oppfølger i den populære serien som får premiere fredag 13. juli.

Mathew_McConaughey2.jpg

Matthew McConaughey introduserte «White Boy Rick» der han spiller faren til en gutt som blir Amerikas yngste hustler. I dårlig selskap. Basert på en sann historie. Selvsagt. Så kom ingen ringere enn Benicio del Toro for å fortelle om neste kapittel «Sicario, Day of the Soldado» fra kampen mot narkotikakartell i Mexico. Premiere 29. juni.

Benicio_del_toro2.jpg 

Regissøren Antoine Fuqua presenterte oppfølgeren «Equalizer 2» med Denzel Washington, før Claire Foy og Fede Alvarez kunne fortelle og vise klipp fra «The Girl in the Spider’s Web», basert på Stieg Larssons Elisabeth Salander, som ikke har vært filmet før. Premier i november.

Så kom regissøren Ruben Fleischer med et team fra «Venom», en av superheltene fra Marvel som spilles av ingen ringere enn Tom Hardy, som presenterte filmen sammen med Michelle Williams og Riz Ahmed. Filmen får premiere 5. oktober.

Etter å ha nevnt filmer som kommer i 2019, fikk vi selveste rosinen i pølsa: Quentin Tarantino kom med ingen ringere enn Leonardo di Caprio for å fortelle om sitt neste filmprosjekt «Once Upon a Time in Hollywood» fra hippietiden i LA i 1969 og den filmen som skal komme nærmest «Pulp Fiction». Brad Pitt er også på rollelisten! Kvartal for kvartal i LA skal bli som i 1969 og premieren blir 9. august 2019!

Dicaprio_Tarantino2.jpg 

Annonse
Skroll til toppen