Annonse

Paramounts filmer for 2018

Paramount er et av de eldste studioene og det eneste som fortsatt er i Hollywood. Men har i noen år slitt litt med å få like store besøkstall som noen av de andre. Dette forsøker de å rette på nå med en bred line-up.

Først ut i presentasjonen er den nye Transformerfilmen. Bumblebee handler om hvordan denne kjæreste karakteren av transformerne kom til jorda på 80-tallet og ble kjent med en jente spilt av Hailey Seinfeldt. Bumblebee er en gul boble. Hvem hadde trodd det.

IMG_6811-1.JPG 

Neste filmen som ble presentert var filmen «Bookclub» men et firkløver av legender i hovedrollene: Jane Fonda, Mary Steenburgen, Diane Keaton og Candice Bergen spiller damer som har mistet litt av magien i kjærlighetslivet, men der det tar seg opp når de går løs på 50 shades of grey. Av mannlige motspillere kan vi nevne Don Johnson, Richard Dreyfus og Andy Garcia.

«Instant family» er en delvis selvbiografisk historie om å adoptere (noe regissøren har gjort). Mark Wahlberg og Rose Byrne spiller et par som adopterer en søskenflokk på tre. Bittersøt komedie der også Octavia Spencer har en rolle.  Paramountsjefen Jim Giannapolous fortalte også om kommende animasjonsfilmer som kommer senhøstes eller neste år. Nevnt her er «Wonderpark», «Monster on the hill» og «Svampebob».

JJ. Abrams har regissert «Overlord», en grøsser/horror film som utspiller seg under D-dagen i andre verdenskrig. Horrorkrigsfilm, en ny og sannsynligvis dominerende genre.

action-point-johnny-knoxville-1200x520.jpg 

Johnny Knoxville presenterte filmen «Action Point», en gammel fornøyelsespark er i ferd med å tape kampen mot en nyere park i nærheten og for å svare på dette så fjerner de alle sikkerhetsanordninger. Jackass som tivoli – du skjønner hvor jeg vil.

IMG_6823.JPG 

Til slutt i Paramounts presentasjon kom Tom Cruise, Simon Pegg, Angela Basset og Henry Cavill på scenen og presenterte «Mission Impossible – Fallout». Passende tittel, da Cruises karakter Ethan Hawk kaster seg ut av et fly i sinnsyk høyde. Som mange vet så gjør jo Cruise stuntene sine selv og disse ble presentert i detalj. Mission Impossible filmene har innbrakt 3 milliarder sålangt og det er ingenting som tyder på at inntektene skal bremse etter denne installasjonen. Her er det jo fra Prekestolen også, selv om det ikke ble presentert fra scenen under Cinemacon i kveld.

file2-2.jpeg 

 

Annonse
Skroll til toppen