Annonse

Variert, stort og spennende fra Universal Pictures

Første film ut var «The Grinch» med stemmen til Benedict Cumberbatch. Igjen forsøker han å stoppe julen, med premiere – til jul. Så rett på en film om en virkelig pioneer: «First Man» som er om første mann på måned: Neil Armstrong, spilt av Ryan Gosling og Claire Foy som hans kone. De presenteret filmen sammen med regissøren, Damien Chazelle, som også jobbet med Ryan Gosling på «La La Land». Premiere i oktober.

IMG_6778.jpg 

Så var det tid for skrekk og gru, presentert av produsenten Jason Blum. Først ut var «The House with a Clock in Its Walls», en blanding av horror, mystery og fantasy med Jack Black og Cate Blanchett, som begge var til stede. Regi Eli Roth. De spiller onkel og tante i et hus som viser seg å skjule mange hemmeligheter. «The First Purge», en såkalt prequel med begivenheter som ledet opp til den første filmen ble presentert av regissøren Gerard McMurray. Så kom turen til evigunge Jamie Lee Curtis, som er tilbake med «Halloween» 40 år senere. Som hun påpekte som eneste skuespiller som har gjort dette, foruten flere fra Star Wars. Nå som bestemor, som vil ha en endelig konfrontasjon med Michael Myers, mannen med masken som har forfulgt henne siden hun så vidt unnslapp for 40 år siden. John Carpenter produserer. Premiere i oktober.

IMG_6781.png 

Deretter var det tid for humor og ny omgang med Kevin Hart og Tiffany Haddish. Han som en av trøbbelmakerne som ikke har fullført high school og derfor må ta eksamen på kveldsskole. Hun som læreren. Begge noen fyrverkerier å se og høre på. Produsent William Parker (Girl Trip) var også med. På tape introduserte Peter Jackson «Mortal Engines», en drivende action sci-fi der svære maskiner jevner småbyer med jorden for å få nok ressurser til å overleve etter en tidligere krig.

M. Night Shyamalan har laget flere mystiske og psykologiske thrillere og kunne nå presentere «Glass» med Bruce Willis, som han hadde med i «Den sjette sansen», Samuel Jackson, Sarah Paulson og ikke minst James McAvoy, som igjen gjør en imponerende rolle som en mann med 24 personligheter (fra «Split»). Disney distribuerer internasjonalt med premiere i januar 2019. Så var det tid for animasjon fra Dreamworks Animation og «How to Train Your Dragon: The Hidden World». Søtt om en drage som må lære å fly og håndtere det å forelske seg. Premiere også i januar 2019 (mars i USA).

IMG_6788.png 

«Skyscraper» ble presentert av Rawson Marshall Thurber, som har regi og manus og har vært inspirert av Die Hard-filmene og «Towering Inferno». Her er helten selveste Dwayne Johnson, en FBI-agent og krigsveteran, som ikke bare må renvaske seg for mistanker og stoppe terrorister i en skyskraper i Hong Hong, men også redde familien sin i denne bygningen som brenner, og de befinner seg i etasjene over brannen. Dwayne Johnson i pappaperm var med på tape og tar æren hvis dette blir en suksess og skylder på regissøren hvis dette ikke funker. Premiere 13. juli.

Til slutt introduserte sjefen for Universal Pictures, Donna Langley, de to virkelig store filmene i sommer. Først «Jurassic World: Fallen Kingdom» med eksklusive klipp og Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, fra den første filmen til stede. Regi: J.A. Bayona. Premiere 22. juni.

IMG_6793.png 

Så var turen kommet til Amanda Seyfried, som introduserte oppfølgeren til Mamma Mia – Here we go Again, der hun lærer om morens fortid mens hun var gravid. Fine klipp, mye  gresk sommer og nye sanger og til slutt: selveste divaen CHER framførte «Fernando» med egne kulisser og en rekke dansere. Et skikkelig høydepunkt!

IMG_6797.png 

Annonse
Skroll til toppen