Annonse

Studiopresentasjon: Amazon

Amazon studios presenterte filmer for 3 år på rad. I motsetning til Netflix har de sagt de ønsker å opprettholde vinduene og er en god partner for kinobransjen. I fjor hadde de premiere både på «The Darkest Hour» og «The big sick». Filmene som kommer fremover er:

«Dont worry, he wont come very far on foot» regissert av Gus Van Sant med Joaquin Phoenix i hovedrollen og med Jonah Hill og Jack Black på listen over skuespilllere. Den handler om en mann som havner i rullestol etter en bilulykke og viser kampen tilbake. Mye humor. Har amerikansk premiere i juni. Dokumentarfilmen «Generation Wealth» tat for seg forbrukersamfunnet og de sykt rike.  Viser at den Amerikanske drømmen har galoppert i forskjellige retninger.

«Beautiful Boy» av Felix von Groningen med Steve Carell og Timothee Chadamet er en film om en familie der sønnen blir narkoman. Filmen handler om hvordan både far og sønn og familien rundt dem responderer til dette problemet. Bygd på to bøker av far og sønn. 12 oktober i USA.

Radioactive handler om Marie Curie. Regi Marsane Satrapi, kommer i høst. Astronauts av Tom Harper har Felicity Jones og Eddie Redmayne på rollelisten og er en spenningsfilm fra 60-tallets London.

Så kom regissør Luca Guadagnino med sin remake av Dario Argentos Suspiria. Dakota Johnsen og Tilda Swinton i hovedrollene. En slags danse-horror. En genre som kommer til å bli stor.

Til slutt ble en film om livet og kjærligheten «Life itself» presentert av filmens regissør Dan Fogelman. Mandy Potenkin, Antonio Banderas, Anette Bening spiller i filmen som finner sted over mange tiår.

Amazon understreket at de ville ha sine filmer på kino først.

Annonse
Skroll til toppen