Annonse

Studiopresentasjon: Lionsgate

Siste studiopresentasjon var fra Lionsgate. De hadde valgt Lil Rel Howery til å introdusere filmene. Det gjorde han med stor energi og mye trøkk. Selv spiller han i «Uncle Drew» en komedie om en riktig sprek gammel onkel. En annen kommende stjerne som har vært presentert i flere filmer tidligere (ikke i denne) er Tiffany Haddish, som får pris som Female Star of tomorrow.

Andre filmer er «Blindspotting» som ble presentert ved at vennene og hovedrollene Daveed Diggs og Rafael Casal fremført en dialog fra manuset til filmen, en dramakomedie fra deres hjemby de har brukt ni år på å få laget. Premiere i sommer.

«The Spy Who Dumped Me» ble introdusert ganske improvisert av Mila Kunis og Kate McKinnon. En skikkelig actionkomedie om to venninner som uvitende blir involvert i internasjonale konspirasjoner, da den ene av dem oppdager at typen hennes, som har dumpet henne, faktisk var en spion. Premiere 3. august.

Spywhodumpedme.jpg 

«Kin» ble presentert av produsenten på tape. En Scfi-Fi med mye action og en krimhistorie hvor en tidligere forbryter må forsvare seg og sin adopterte bror med et våpen av ukjent opprinnelse  mot en gjeng soldater som er etter dem. Jack Reynor og Myles Truitt, med James Franco og Dennis Quiad i mindre roller.

«Hell Fest» er en horrorfilm om en maskert seriemorder som gjør en fornøyelsespark til sin egen lekeplass. Christian James, Bex Taylor-Klaus, Amy Forsyth, Reign Edwards og Michael Tourek i rollene og premiere i USA i oktober.

«A Simple Favor» er en thriller som ble presentert på en morsom måte av Anna Kendrick (som mottok Cinema Spotlight Award) og Blake Lively, som fikk trillet inn et bord med drinker og mikset en så sterk at regissøren Paul Feig gikk i dørken og måtte bæres ut. Filmen handler om at en kvinne forsvinner og hennes beste venninnes jakt for å finne henne. Premiere 13. september.

«Hunter Killer» er en action-thriller som ble presentert av Gerard Butler, som spiller hovedrollen sammen med Gary Oldman, hvor en amerikansk ubåt skal redde selveste den russiske presidenten, som har blitt kidnappet. Michael Nyqvist har en mindre rolle, kanskje den siste han rakk å gjøre. Premiere 26. oktober.

Til sist fikk vi se klipp fra en ny og mer moderne «Robin Hood» med Jamie Foxx og Taron Egerton, som også fikk en pris under CinemaCon, som Action Star of the Year. Historien er den gamle, men noe oppdatert med klesdrakter som er tidvis mer moderne.

Annonse
Skroll til toppen