Annonse

Studiopresentasjon: Fox

Siste dag under CinemaCon hadde 20th Century Fox sin presentasjon om morgenen. De startet med fynd og klem og en rekke dansere i Deadpool-antrekk. Sjefen for studioet, Stacey Snider, introduserte med klipp sjefen for kinodistribusjon i USA, Chris Aronson, som tilsynelatende våkner opp på et rom etter en ganske vill fest med Deadpool og Hugh Jackman og derfor ankommer litt sent til presentasjonen i sitt nattlige antrekk.

Først ut var Jon Landau, produsent av «Titanic» og «Avatar», som presenterte en ny film skrevet av James Cameron, som har overlatt regien til Robert Rodriguez. Den heter «Alita Battle Angel» og er en teknisk brilliant fortelling om en jente som våkner opp med ny kropp og tar opp kampen mot et monster en gang i fremtiden. Rodriguez skrøt mye av Cameron og hadde notater nok til å gjøre en masterclass med alt han har lært. Premiere i desember.

Alita.jpg 

Neste ut var «The Hate U Give» basert på en bestselgende bok om identitet og normer for en svart jente som går på college med hvite og opplever at hennes beste venn blir skutt av politiet. Noe som dessverre skjer litt for ofte. Hovedrollen Amanda Stenberg viste klipp sammen med regissøren George Tillman Jr.

«Bad Times at the El Royale» en thriller hvor 7 fremmede møtes med sine hemmeligheter på et hotell med en mørk fortid. Bra cast med Jeff Bridges, Chris Hemsworth og Dakota Johnson, som prisen Female Star of the Year her i Vegas. Regissør er Drew Goddard. Premiere i oktober.

Deretter gikk det raskt med klipp og presentasjon av «The Darkest Minds», en SCI-fi thriller hvor voksne frykter all ungdom under 18, og ungdommene danner en motstandsgruppe for å sikre sin fremtid. Premiere 3. august.

Så var turen kommet til «Widows» et drama og en thriller fra dagens Chicago der fire enker samles for å gjøre opp etter at deres kriminelle menn har blitt drept og etterlater seg stor gjeld. Steve McQueen har regi og en bra cast med Viola Davis, Carrie Coon, Michelle Rodriguez og Elisabeth Debicki og Colin Farrell, Liam Neeson og Robert Duvall i mindre roller. Premiere i november.

Deretter var det turen til «The Predator» – action, eventyr og horror med premiere i USA 14. september og Yvonne Strahovski, Olivier Munn, Jake Busey og Sterling K. Brown på rollelisten.

Til slutt kom det som kan bli en av de store filmene i år: «Bohemian Rhapsody», presentert av produsenten Graham King, som har jobbet med dette prosjektet i 10 års tid, og viste frem Rami Malek i hovedrollen som Freddie Mercury. Han kunne bl.a. fortelle at Brian May hadde blitt svært beveget da han så en tidlig og uferdig versjon. Premiere 3. november!

Bohemian_rhapsody.jpg 

Til slutt overrasket Fox igjen med et svært hornorkester som kom inn eller spratt opp og spilte Fox-fanfaren.

Annonse
Skroll til toppen