Annonse

#kinoprat med Ronny Lieblein

NAVN: Ronny Lieblein
STILLING: Administrerende direktør  i Media Direct Norge AS
FARTSTID I BRANSJEN: Siden 1996, 22 år
FAVORITTFILM: Ringenes herre: Atter en konge

 

1. Hva er ditt beste kinominne?

Det var når jeg som 10 åring kom inn alene på Supermann filmen som hadde 12 årsgrense. Det hjalp at min kusine arbeidet i kiosken på gamle Saga kino i Drammen. Jeg hadde jo tross alt sett Haisommer på video!

2. Hva kjennetegner den ultimate kinoopplevelsen for deg?

Den ultimate kinoopplevelsen er for meg å se en god film som jeg har gledet meg til i lang tid, helst sammen med venner eller familie. Sentral plassering i salen der vi kan nyte kinoens lyd og bildekvaliteter, mens vi «propper» i oss brus og popcorn. Er selvfølgelig tidlig ute for å spille kinospill og se all reklamen 🙂

3. Hvordan tror du fremtidens kino ser ut?

Jeg tror fremtidens kino ser ut som i dag. Konsept er mer eller mindre uendret i over 100 år. Selvfølgelig har det vært teknisk utvikling, noe som vil fortsette, men vi vil fortsatt gå for å se de gode filmene i godt lag med venner og familie. Vi ser allerede en trend med konseptkino som f.eks. 4DX, VR, IMAX etc. Dette vil sannsynligvis utvikle seg mer og vi får flere eventer på kino, men selve konseptet der vi samles i en stor sal for å nyte filmen på beste måte vil bestå.

Annonse
Skroll til toppen