Annonse

Skjelvet åpner årets Filmfestival i Haugesund

Denne gangen utspiller ikke handlingen seg i en bygd på Vestlandet, men i selve hovedstaden der et massivt jordskjelv bryter ut. Skjelvet er regissert av John Andreas Andersen som foruten å utmerke seg som en av Norges fremste filmfotografer, også har hatt regi på Kap-tein Sabeltann og skatten i Lama Rama og co-regi på Uno. Skjelvet forener naturkatastrofe i spek-takulær skala med menneskelig drama. Rollebesetningen består av erfarne krefter i form av Ane dahl Torp og Kristoffer Joner i hovedrollene. Sentrale roller utfylles også av Jonas Hoff Oftebro, Edith Haagenrud-Sande og spillefilmsdebutanten Katrine Thorborg Johansen.

– Jeg er utrolig glad for at Skjelvet får sin verdenspremiere i Haugesund. Haugesund er en festival jeg har hatt et tett forhold til helt siden jeg deltok som 15 år gammel Amandus-pris-deltaker. Jeg er veldig stolt over hva Skjelvet har blitt og gleder meg til å få lov til å vise den for publikum for første gang. Den kommer med garantier om scener man aldri har sett på kino i Norge før! Sier regissør John Andreas Andersen. Verdenspremieren på Skjelvet vil finne sted i Haugesund søn-dag 19. august.

Hvis du vil sikre deg adgang til Skjelvet og andre filmperler fra årets program er akkrediteringen til Den Norske Filmfestivalen i Haugesund nå åpen. Akkrediterer du deg innen 15. juni får du early bird-tilbud på festivalpass til 1325-,. Etter fristen vil prisen på festivalpass være 1725-,.

Trailer til Skjelvet og mer info om festivalen er tilgjengelig på Den Norske Filmfestivalen i Haugesunds hjemmeside www.filmfestivalen.no.

Annonse
Skroll til toppen