Annonse

Studiopresentasjon: Sony

Sony begynte med å introdusere Hotel Transylvania 3. Summer Vacation – en oppfølger i den populære serien som får premiere fredag 13. juli. Det ble presentert tre klipp fra denne franchisen og ble avsluttet med et klipp der Spanias fotballstjerner fikk en tur med Gremlin air.

Regissøren Antoine Fuqua fortalte via lerretet om oppfølgeren Equalizer 2 med Denzel Washington. Her er den hardtslående Equalizer igjen ute og hevner overgrep på sedvanlig måte.

Deretter presenterte de filmen Alpha. Historien utspiller seg rett etter forrige istid og handler om vennskapet mellom en ulv og en ung gutt som kommer bort fra stammen sin. Så var det tid for familiefilmen A Dog’s Way Home, om en hund på avveie og eventyr som forsøker å finne veien hjem. Litt mindre familievennlig er nok Goosebumps: Haunted Halloween. Her åpnes bøkene igjen og monstrene slippes ut av fiksjonen på selveste Halloween.

White Boy Rick er en film om en gutt som blir Amerikas yngste hustler, narkodealer og FBI informant som 14 åring. I dårlig selskap. Basert på en sann historie. Selvsagt.

Claire Foy, Sverrir Godason og Sylvia Hoeks kunne fortelle og vise klipp fra The Girl in the Spider’s Web, basert på Stieg Larssons Elisabeth Salander. En bok som ikke har vært filmet før. Premiere i november.

Venom, en av superheltene fra Marvel som spilles av ingen ringere enn Tom Hardy, som var en fan av tegneserien før dette. Filmen får premiere 5. oktober.

2.jpg 

Gary Hart handler om presidentkandidaten fra 90-tallet som ble den første som ble utsatt for journalistikk som handlet om utroskap. Han ledet på alle meningsmålinger med over 10% men måtte gå av etter avsløringer. En film som sier noe om hvordan verden har blitt for politikere som stiller til valg. Filmen ble presentert av regissør Jason Reitman.

Etter å ha nevnt filmer som kommer i 2019, fikk vi selveste rosinen i pølsa: Quentin Tarantino fortalte via video om sitt neste filmprosjekt Once Upon a Time in Hollywood fra hippietiden i LA i 1969 og den filmen som skal komme nærmest Pulp Fiction. Brad Pitt er også på rollelisten! Kvartal for kvartal i LA skal bli som i 1969 og handlingen dreier rundt Mansonmordenel og premieren blir 9. august 2019

Annonse
Skroll til toppen