Annonse

Imponerende lineup fra Fox

Fox-sjefen Stacy Snider introduserte Andrew Cripps og Kiernan Breen, som på originalt vis diskuterte i et morsomt opptak hva de skulle ha med til Barcelona når de pakket, før de sto på scenen live. Verst gikk det ut over Europasjefen Paul Higginson.

De har en imponerende lineup. Først ut var «Darkest Minds» en ungdomsfilm som er en slags oppfølger til Maze Runner, en scifi-thriller der ungdom under 18 skal fjernes og danner motstandsgrupper for å forsvare seg på ulikt vis.

«Bad Times at the El Royale» var neste: en thriller hvor 7 fremmede møtes med sine hemmeligheter på et hotell med en mørk fortid. Bra cast med Jeff Bridges, Chris Hemsworth og Dakota Johnson. Jeff Bridges skrøt av manus i et opptak. Regissør er Drew Goddard. Premiere i oktober.

Så kom selveste Steve McQueen og presenterte «Widows» et drama og en thriller fra dagens Chicago der fire enker samles for å gjøre opp etter at deres kriminelle menn har blitt drept og etterlater seg stor gjeld. Med Viola Davis, Carrie Coon, Michelle Rodriguez og Elisabeth Debicki og Colin Farrell, Liam Neeson og Robert Duvall i mindre roller. Premiere i november.

«Ad Astra» (til stjernene) med Brad Pitt og Tommy Lee Jones ble nevnt. Det ble også «The Predator» Før Jon Landau overtok scenen og fortalte litt om Avatar-filmene som starter opp igjen i desember 2020. Deretter brukte han tiden på «Alita Battle Angel», en teknisk brilliant fortelling om en jente som våkner opp med ny kropp og tar opp kampen mot et monster en gang i fremtiden. James Cameron har overlatt regien til Robert Rodriguez. Han viste flere klipp og sekvenser. Premiere i desember. Filmet i original 3D.

Så var turen kommet til Fox Searchlight.

De var innom «Can You Ever Forgive Me?», «The Favorite», «The Aftermath» (med klipp), presenterte «Tolkien» (om J.R.R.) med klipp og «JoJo Rabbit», som kommer i 2019. Til slutt «Wwendy» før turen var kommet til fem animerte prosjekter: «Spies in Disguise» (fra BlueSky), «Nimona», «Foster», «Bob’s Burger» og «Ron’s Gone Wrong», som alle kommer i tiden fremover. Først ut er «Spies in Disguise» som vi så klipp fra.

Fra Marvel-universet kommer en ny X-men «Dark Phoenix» i februar 2019. Deretter ble det nevnt en rekke titeler:

«The New Mutants», «Gambit», «The Kid Who Would be King», Monty Python’s «Spamalot», «The Call of the Wild», «The Racing in the Rain», «Ford vs. Ferrari» (arbeidstittel), «Death on the Nile» av og med Kenneth Branagh, «Turtles all the way Down» og «Terminatar» med hilsen fra selveste Arnols Schwarzenegger. He’s back!

Til slutt kom det som kan bli en av de store filmene i år: «Bohemian Rhapsody», presentert av produsenten Graham King, som har jobbet med dette prosjektet i 10 års tid, og viste frem Rami Malek i hovedrollen som Freddie Mercury. De viste klipp og kunne til slutt presentere ingen ringere enn Brian May og Roger Meddows-Taylor på scenen. Premiere 3. november! Det hele ble avsluttet med et forrykende danseshow. Ingen tvil om at det kommer mye fra Fox!

Annonse
Skroll til toppen