Annonse

Lionsgate leverte på høyde med de andre studioene

Sjefen selv, Joe Drake, introduserte Helen Lee-Kim og Matt Smith, som gikk rett på med «John Wick, chapter 3» med Keanu Reeves, som sstartet opp noe som så ut som en trailer, men viste seg å være en hilsen til CineEurope. Fiffi. Helen Lee-Kim nevnte også at de vil satse stort på «The King Killer Chronicle», en suksessrik bokserie. Den første filmen vil ha undertittelen «The Name of the Wind». Så introduserte hun Taron Egerton (Kingsman) som skal spille Robin Hood i en ny og ganske potent og spektakulær versjon av historien. Han fremhevet Jamie Fox som sin mentor. Historien er den gamle, men noe oppdatert med klesdrakter som er tidvis mer moderne.

«Kin» er en Scfi-Fi med mye action og en krimhistorie hvor en tidligere forbryter må forsvare seg og sin adopterte bror med et våpen av ukjent opprinnelse  mot en gjeng soldater som er etter dem. Jack Reynor og Myles Truitt, med James Franco og Dennis Quiad i mindre roller.

«The Spy Who Dumped Me» er en skikkelig actionkomedie med Mila Kunis og Kate McKinnon. De too venninnene blir uvitende involvert i internasjonale konspirasjoner, da den ene av dem oppdager at typen hennes, som har dumpet henne, faktisk var en spion. Svært friske actionscener. Premiere 3. august.

Også Lionsgate har animasjon og presenterte «Missing Link» om en engelsk forsker som vil bevise at han kan finne the missing link. Ser ganske fornøyelig ut, med stemmen til Hugh Jackson og vår egen Amrita Acharia (fra Iram Haqs «Jeg er din») i en mindre rolle.

Så var det igjen tid for action i «Sicario – Day of the Soldado» med Josh Brolin og Benicio Del Toro i kamp mot meksikanske narkotikakartell og mye annet. Regissøren Stefano Solima presenterte med klipp allerede første dag av CineEurope. Premiere allerede nå i juni.

«Blindspotting» ble gitt mye oppmerksomhet i Sundance. I hovedrollene Daveed Diggs og Rafael Casal i en dramakomedie fra deres hjemby de har brukt ni år på å få laget. Premiere i sommer.

«Hell Fest» er en horrorfilm om en maskert seriemorder som gjør en fornøyelsespark til sin egen lekeplass. Christian James, Bex Taylor-Klaus, Amy Forsyth, Reign Edwards og Michael Tourek i rollene og premiere i USA i oktober.

«A Simple Favor» er en thriller med Anna Kendrick og Blake Lively, i regi av Paul Feig som presenteret filmen og seg selv på en morsom måte. Filmen handler om at en kvinne forsvinner og hennes beste venninnes jakt for å finne henne. Premiere 13. september. Den blir vist senere under CineEurope.

IMG_7161.JPG 

 

Annonse
Skroll til toppen