Annonse

Det eldste studioet, Paramount, leverer fortsatt varene

Det er det eldste studioet og det eneste som fortsatt er i Hollywood.

Mary Daily startet opp med å gi ordet til ingen ringere enn Jim Gianopulos, toppsjefen i Paramount som viste slides av nye medarbeidere.

Deretter kommuniserte hun med Tom Cruise fra lerret, som igjen introduserte Mark Viane, som gjorde en spektakulær entre hengende i tau fra taket.

Først ut i presentasjonen var den nye Transformerfilmen «Bumblebee», som handler om hvordan denne kjæreste karakteren av transformerne kom til jorda på 80-tallet og ble kjent med en jente spilt av Hailey Seinfeldt. Bumblebee er en gul boble. Hvem hadde trodd det.

Neste ut var «Gemini Man» med Will Smit, men den er fortsatt under produsjon og ville ikke kunne ha blitt laget tidligere fordi spesialeffektene ikke var nok utviklet. Disse står nå Weta Digital i New Zealand for (Ringenes Herre m.m.)

Så ble «The Rythm Section» nevnt, i regi av Reed Morano med bl.a. Blake Lively og Jude Law om en kvinne som søker hevn over de som iverksatte et flykrasj som drepte familien hennes.

«Rocketman» er en biopic om Sir Elton John’s tidlige karriere, støttet av han selv og igjen med Taron Egerton i hovedrollen. Langt mindre actionpreget denne gangen. Han har en utmerket stemme, som vi fikk høre et eksempel på da han fremførte en av sangene til Elton John, visstnok helt uten å ha øvd inn på forhånd. Filmen kommer i 2019.

«Instant family» er en delvis selvbiografisk historie om å adoptere (noe regissøren har gjort). Mark Wahlberg og Rose Byrne spiller et par som adopterer en søskenflokk på tre. Bittersøt komedie der også Octavia Spencer har en rolle. Premiere i februar 2019.

Så var tiden inne for kommende animasjonsfilmer som kommer senhøstes eller neste år. Nevnt her er «Dora the Explorer» som er live animation (kommer i august 2019), «Sonic the Hedgehog» (kommer i november 2019) «Wonderpark» (mars 2019) og en ny «Svampebob».

Alle studioene skal nå ha horrorfilmer og Paramount vil gi seg i kast med Stephen king’s «Pet Semetary» igjen. Vi fikk se grøssende klipp fra «Eli» og JJ. Abrams’«Overlord», en grøsser/horror film som utspiller seg under D-dagen i andre verdenskrig. Horrorkrigsfilm, en ny sjanger kanskje.

Av titler nevnt i farten var «Top Gun: Maverik» som kommer i 2019 med Tom Cruise, men resten av tiden brukte Paramount på «Mission Impossible – Fallout». Passende tittel, da Cruises karakter Ethan Hawk kaster seg ut av et fly i sinnsyk høyde. Som mange vet så gjør jo Cruise stuntene sine selv og disse blir ofte presentert i detalj. Mission Impossible filmene har innbrakt 3 milliarder så langt og det er ingenting som tyder på at inntektene skal bremse etter denne. Vi fikk se to scener og en lang sekvens, men ikke fra Prekestolen, selv om Norge ble nevnt som et av opptakslandene.

Annonse
Skroll til toppen