Annonse

Action og drøy humor fra STX

Den første filmen de presenterte var Adrift. Et par på en seilbåt styrer inn i en styrke 5 orkan forliser nesten, og kommer ut av kurs. Det blir en lang kamp for å overleve. Skuespillere her var Shailene Woodley og Sam Claflin. Regi Balthazar Kormakur. Denne går allerede på norske kinoer.

Peppermint-Trailer.jpg

Neste filmen var Peppermint med Jennifer Garner. Hennes familie blir drept i en «drive by» og hun vil hevne dem. Litt som i Death Wish filmene. Etter å ha trent seg opp i 5 år går hun til angrep på kartellet som gikk etter familien hennes.  Etter dette presenteres Pete Bergs Mile 22. Her spiller Mark Wahlberg og Lauren Cohan. Dette er en action film der de må beskytte en politimann. Myndighetene i landet «sør-østasia» forsøker å ødelegge for Mark Wahlberg. Litt Jason Bourne. De håper det skal bli en franchise.

Jennifer Lopez er tilbake på filmlerret i en romantisk komedie kalt Second Act. Lopez spiller Maya som uventet får en høy stilling på grunn av en fabrikert facebookside. Vanessa Hudgens spiller også her.

Red Sea Diving Resort handler om Mossads forsøk på å redde ut Etiopiske Jøder under borgerkrigen på slutten av 1970-tallet. De kjøper å driver et hotell som fasade, mens de forsøker å få ut de etiopiske jødene. Chris Evans har hovedrollen.

 Til slutt presenterte STX Melissa McCarthys The Happytime Murders fra Jim Henson gjengen, der en gjeng deprimerte dukker befinner seg i søkelyset for en film noir aktig mordsak. Har du noen gang drømt om å se en blekksprut melke en ku? Drøy humor. Kommer i August

Annonse
Skroll til toppen