Annonse

Warner har mye å by på fremover

Han kunne fortelle at de ikke bare produserer amerikanske filmer, men også 50-60 filmer fra andre land og språkområder.

Så var det Tom Molter igjen. Han trakk først fram DC-filmene deres.

Først ut var «Aquaman» med Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson og Michael Beach. Presentert med opptak av regissøren James Wan. En undervannsaction i Atlantis. Premiere 21. desember. «Shazam» var neste fra dette universet og til slutt «Wonder Woman 2».

Så var det tid for skrekk og introduksjon av neste kapittel i Conjuring-serien, denne gangen med «The Nun», igjen i regi av James Wan og «IT, kapittel 2» med premiere 11. september. Rekordartede resultat for New Line til nå. «Annabelle 3» og «The Chikdren» er også i pipelinen.

«The Meg» er vel kanksje ingen skrekkfilm, men Haisommer på steroider. Med premiere 10. august regner Warner med at badesesongen er over for ingen tør gå i vannet etter å ha sett denne filmen! Klippene var skremmende nok.

«Crazy Rich Asians» er en film med utelukkende asiatisk amerikanske skuespillere, som for første gang viser at man kan ta dette miljøet på alvor. Tre velstående kinesiske familier forbereder årets bryllup. Med Michelle Yeoh, Constance Wu og Gemma Chan. Henry Golding ble funnet i en frisørsalong i Singapore. Premiere 17. august.

Så ble to animerte filmer presentert: «Lego Movie 2» og «Small Foot» der en BIG Foot skal forsøke å bevise at han har støtt på et småfotet menneske, til forundring for resten av den storvokste gjengen. Premiere 28. september.

Mot slutten toppet det seg med «Mowgli» i regi av Andy Serkis (Gollum i Ringenes Herre) med Cate Blanchett, Benedict Cumberbach, Matthew Rhys foruten Andy Serkis selv og Rohan Chand som Mowgli. Andy Serkis presenterte to lange klipp og en trailer. Dette er ingen barnefilm og den vil ikke bli dubbet. Premiere 19. oktober.

Så dukket Bradley Cooper opp for å introdusere sin regidebut med «A Star is Born» der han selv spiller hovedrollen mot Lady Gaga (5. oktober). Han viste traileren og de første åtte minuttene av filmen, som ble vist senere på kvelden for kinosjefer. Avslutningsvis fikk vi se klipp fra «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» med Eddie Redmayne som presenterte gjennom en videohilsen. Han spiller fortsatt hovedrollen i spissen for Dan Fogler, Callum Turner, Zoë Kravitz, Alison Sudol med flere. Premiere 16. november.

IMG_7145.JPG

Annonse
Skroll til toppen