Annonse

Viktig info om DSK, Kinoferie og DSS -2019

DSK

Til dere som skal ha materiell til Den Store Kinodagen. Aller siste frist for å garantere levering av materiell er fredag 28 september. Bestiller dere etter 28 september kan vi ikke garantere leveranse før DSK.
Materiell kan allerede bestilles her

Alle bestillinger må gjøres via disse sidene. 

Plakater (Digitale og til trykk) blir lagt ut på sidene i løpet av uken. Vi vil gå for et generisk uttrykk så trykksaker og gjenstander kan brukes om igjen. Har dere spesielle ønsker på materiell eller trykk så kom gjerne med forespørsel om dette via kinokampanje.no, så ser vi hva vi kan få gjort.

Filmsnutter til kampanjen blir også lagt ut denne uken. 

Mediekjøpet blir som med de andre kampanjene med noen tillegg. Vi kjører fortsatt mobil/nett og noe avis gjennom vår mediepartner Dagbladet. Det blir filmer på kinoene og på sosiale medier og nett. Annonsering på Facebook, Youtube og Instagram. Samt Radio.

Kinoferie høst og Kinoferie Jul

Kinoferiekampanjene fortsetter. Allerede 28 september begynner høstferie annonseringen (uke 40 og 41 vil denne gå). Her blir det filmer på kino og nett, samt nedlastbare maler for Facebook. Annonsering på nett og Dagbladet. Filmene som profileres i høstferien er Vitello får en farKristoffer Robin og Battle. I juleferien vil det bli tilsvarende mediekjøp og opplegg, samt filmsnutter. (Disse er ikke valgt enda).

Den Store Skolekinodagen 2019 – 12 februar

Grunnet kollisjoner med samefolkets dag så flytter vi Den store skolekinodagen permanent en uke frem. Dvs at den nå alltid vil arrangers andre tirsdagen i februar. Neste år blir den arrangert 12 februar.

For alle kampanjene så antar vi at alle kinoene ønsker å være med. Dersom dere ønsker å reservere dere fra å delta på Kinoferie høst, eller Den store kinodagen så meld fra til meg så får jeg fjernet filmsnutter og slikt fra reklamefilmscriptene.

 

HUSK FRIST DSK BESTILLING AV MATERIELL 28 SEPTEMBER!

Annonse
Skroll til toppen