Annonse

Tror på «all time high» for Den store kinodagen 2018

Den store kinodagen har vokst til å bli en årlig begivenhet hvor over 200.000 personer trekkes inn i Norges mange kinohus. Flere byer har sine første visninger allerede ved midnatt og fortsetter med tettpakket program i nesten 24 timer. Vidar Grøtte har jobbet tett med Den store kinodagen i flere år og er overbevist om at årets arrangement vil slå alle tidligere rekorder.

– I år tror jeg på «all time high» for vi har hatt mange spennende titler i senere tid og vil da trekke frem Skjelvet som selvsagt er norsk. Forventningene til DSK år er selvsagt også høye ettersom mange små kinoer har tatt steget ut med å arrangere DSK. Vi kommer godt over 200.000 også i år fordi vi har fått økt tilskuddet til mediekjøp «bittelitt» i forhold til de to siste årene. Med litt mer ressurser til «stunts», så får vi mer aktiv markedsføring. Blant annet kan jeg nevne at vi har laget en konkurranse som det er forventninger til, med premier som vi tror publikum vil forsøke å få fatt på.

 DSK_liggende_final.jpg

Mange kinoer gjør et ekstraordinært arbeid med å promotere DSK med ulike arrangementer på kinoen, filmmaratoner, utkledning, konkurranser osv. For eksempel er det i Trondheim en tradisjon med utkledning både blant gjester og ansatte. Andre gode tips er filmquiz, ansiktsmaling, legoverksted eller tegnekonkurranse. Det er bare kreativiteten som setter grenser!

Den store kinodagen går av stabelen 3. november, og alt kampanjemateriell er nå tilgjengelig for bestilling/nedlasting på www.kinokampanje.no.

NB! Husk at aller siste frist for å garantere levering av materiell er fredag 28 september. Bestiller dere etter 28. september kan vi ikke garantere leveranse før DSK. 

KinoDagen-120 nett.jpg

Annonse
Skroll til toppen