Annonse

Bestill materiell til Den Store Kinodagen. NÅ!

For 31. gang feirer vi Den Store Kinodagen, vi håper dere alle er forberedt på at vi skal nå tidligere besøkstall på den store dagen også i 2018. I år er det nytt at kinoene må bestille via vår nettside www.kinokampanje.no . I tillegg til gratis materiell for nedlastning ligger det også genrell informasjon om kampanjer, samt ptodukter som kinoen kan kjøpe. Her er noen av de produktene som kinoene har bestilt mest av:

 

Skjermbilde 2018-10-04 10.21.33.png

 

I tillegg kommer selvsagt plakater for gjenbruk med tekst:
«ALLTID DEN FØRSTE LØRDAGEN I NOVEMBER»

Vi opplever at det er mange kinoer som IKKE har oppdatert på den nye måten å bestille på eller å laste ned f.eks. plakater, så derfor denne aller siste påminnelsen til de som har oversett informasjonen.

Dersom du ønsker noen av prduktene vi har avbildet går du inn på: https://www.kinokampanje.no/shop og legger inn din bestilling innen fredag 5. november.

Plakater kan lastes ned under fanen https://www.kinokampanje.no/arkiv-nedlasting . Dersom du har behov for kun få antall plakater, kan det lastes ned originaler som kan plottes lokalt. Plakatene er beregnet for gjenbruk i 2019, men papir/produksjon/frakt og emballering er desverre kostbart, så i de tilfeller der digitalt på skjerm ikke er mulig anbefaler vi nedlastning og plotting hos lokale firma noe som ofte kan være rimeligere.

All nedlastning på www.kinokampanje.no er selvsagt for fri bruk av kinoene også materiell for SoMe (sosiale medier).

 

Lykke til med DSK 2018.

 

 

Annonse
Skroll til toppen