Annonse

DX omorganiserer ledelsen

I en fersk pressemelding, informerer DX om store omorganiseringer innad i bedriftens ledelse. De største endringene er at Oddvar H. Jensen trer inn i rollen som sjef for kundesuksess. En stilling hvor Oddvar får mulighet til å legge fullt fokus på oppfølging av kundene.

– Vi har en ambisjon om å ta en mer aktiv rolle i å bidra til våre kunders suksess i hverdagen – ikke bare være tilgjengelig når de trenger hjelp. Dette fokuset ser jeg fram til å rendyrke i tiden fremover, forteller Oddvar.

Martin Berg, påtroppende daglig leder, har jobbet i DX i seks år, de siste to som produktsjef for selskapet. Han er sønn av gründer, Tore Martin Hansen, så DX har vært en del av hans liv siden ungdomsårene. Christian har drevet teknologiselskap i over 15 år og har samarbeidet med DX like lenge.

– Oddvar har gjort en fantastisk jobb med å lede selskapet gjennom både sterk vekst i mange år, og en krevende utviklingsfase de senere årene. Det er store sko å fylle, heldigvis skal Oddvar og jeg fortsatt jobbe tett sammen, slik vi har gjort i flere år allerede, sier Martin.

Til slutt opplyses det i pressemeldingen at Christian Sakshaug blir driftssjef i DX. Christian har etter oppkjøpet av Comunic i 2017, vært en del av selskapets styre.

Annonse
Skroll til toppen