Annonse

Julebordet 2018

Som mange av dere vet så har vi undersøkt om kinobransjen fortsatt ønsker julebord selv om vi ikke kan subsidiere julebordet lenger. Stort sett alle som har svart ønsker fortsatt et felles julebord.

Det er derfor en glede for oss å invitere til julebord på Gamle logen tirsdag 4 desember klokken 20.00. Dette er ikke det samme som i fjor (gamle museum), men et gammelt og ærverdig sted som drives av Fursetgruppen.
https://www.gamlelogen.no/

De har satt opp et meget bra tilbud til oss. For 1000,- kuverten så får alle forrett (gravlaks eller egen vegetar/veganforrett), Hovedrett (ribbe, medisterkaker og pølser og pinnekjøtt, eller vegetar), og dessert (multekrem) samt 3 enheter alkohol. 

De kommer rundt og serverer og man kan få både pinnekjøtt og ribbe om man ønsker. (Men det må man si ifra om i påmeldingslinken).
Til dere som spiser vegetar så har vi forsikret oss om at maten her også er fullverdig etter at vi fikk dårlige tilbakemeldinger på gamle museum. Menyen passer for både vegeterianere og veganer. Forretten er  risotto med steinsopp i butterdeigskiste og hovedretten er bønnebiff med tomatsalsa. Ønsker man gravlaks istedenfor så kan man krysse av for det i påmeldingen også. Dessert blir multekrem her også.

Frist for påmelding er fredag 23 november.

Håper så mange som mulig har anledning til å komme. Det vil som sedvanlig bli utdeling av priser for beste kino på DSK og DSSK. (Husk å sende inn rapporter, har kun mottatt et par stykker for Skolekinodagen).

Faktura blir sendt fra Film & Kino.

Linken blir også lagt ut på sidene våre, men videresend mailen til ansatte dere ønsker skal være med.

 

Meld dere på via denne linken: https://www.surveymonkey.com/r/866WXXX

 

Ha en fin dag og en god helg når den tiden kommer.

Annonse
Skroll til toppen