Annonse

Presentasjoner fra Sony og Eclair

Kino og AV Teknikk hadde invitert Adam MacDonald fra Sony og Bernard Collard fra Eclair for å snakke om teknologien de jobber med om dagen.

Adam Macdonald og Sony

Adam MacDonald i Sony innledet med å presentere noen trender som skjer i verden på feltet visuell teknologi, med blant annet 4K projeksjon, før han deretter fokuserte på viktigheten av å ha godt kontrastnivå.

Adam_2.JPG 

Det fortsettes med å utvikle High preasure mercury lamps.

– Sony HPM lamps require less frequent replacement than traditional xenon lamps to greatly reduce lamp cost of ownership and operational maintenance cost.

I siste del snakket han først om utviklingen innen LED-teknologi før han avsluttet med noen ord om TEOS Digital Signance solution. En programvare som gjør det mulig å håndtere alle kinoens IP-enheter og innhold fra ett system.

Adam_7.JPG 

Bernard Collard fra Eclair

Andre del av presentasjonen var av Bernard Collard fra Eclair. Han snakket om distribusjon og leveranse av filmer til kinoer, ny teknologi innen DCPer og hvilken visjon Eclair har for fremtiden.

Først tok Collard en kjapp presentasjon av bedriften og hvilke kjerneområder de fokuserer på. Deretter gjorde han noen tanker om fremtiden og hvordan han tror det vil bli et økende fokus på mye kjappere sirkulering av innhold via streaming- og cloudfunksjoner.

Eclair_4.JPG 

– Social media and data management will become more critical.

Poenget til Collard er at våre vaner og preferanser forandrer seg, og det er viktig for kinoene å lytte til hva forbrukerne vil ha.

Hvordan kan vi bidra i en verden som utvikler seg såpass kjapt?

Vi må utvikle nye produkter/verktøy. Vi må forutse nye forventninger hos våre brukere. Vi må tilpasse våre support verktøy for å i større grad bidra med læring og utvikling.

Til slutt presenterte Collard sin eclairexpress, en serverløs løsning for kinoer hvor de kan laste ned DCPer direkte fra eclairplay.

Annonse
Skroll til toppen