Annonse

Capa har ansatt Vegard Kvalvaag som Salgsdirektør

Aldri før har det vært større vekst i et kvartal for kino, ifølge IRM. Med en vekst på 49% i Q3 går kino i motsatt retning av andre tradisjonelle medier. Nå får Vegard hovedansvaret for å fortsette den solide veksten, som ny salgsdirektør i CAPA.

  • CAPA er en spennende organisasjon, og jeg gleder meg veldig til å starte opp 1.desember. CAPA er en del mindre enn der jeg kommer fra, og det kan være positivt fordi man blir involvert i driften på en annen måte og får større påvirkningskraft! Kinobransjen har utrolig mange muligheter. Det er ikke bare det store lerretet som er attraktivt, men hele totalproduktet der annonsørene kan knytte seg opp til hele kino opplevelsen som lokker meg. Det å bruke området rundt selve kinosalene tror jeg kommer til å spille en større og viktigere rolle fremover. Dessuten har jeg alltid vært fascinert av film, sier Vegard.

Vegard har vært 13 år i Amedia og gleder seg til å få nye erfaringer. Dette er ikke første gang han jobber med CAPAs administrerende direktør, Jan Tore Kristiansen.

  • Jan Tore og jeg jobbet tett sammen i perioden 2006-2008, og det er jo selvfølgelig betryggende å vite hva man kommer til. Jeg har også hørt mye bra om arbeidsmiljøet og folkene som jobber i CAPA.
  • Etter 13 år føler jeg det er på tide med nye impulser og erfaringer. Tiden min i Amedia har vært utrolig spennende, det er også mye positivt som skjer i markedet. Det har vært en lærerik og spennende reise, og nå føler jeg det er på tide å jobbe med en ny organisasjon, sier Vegard.

 

Administrerende direktør i CAPA, Jan Tore Kristiansen, er svært fornøyd med rekrutteringen.

  • Vegard har bygget seg opp en solid ledererfaring og han har en sterk mediebakgrunn. Han har relevant erfaring fra både lokal- og nasjonalsalg, og er vant til å selge flere medieflater. Videre har Vegard solid digital kompetanse, som passer godt i vår produktsturktur. Vi så etter en person med bred erfaring fra mediebransjen, men vi var også opptatt av at vår nye salgsdirektør skulle være offensiv og endringsorientert. Vi har fått alle de elementene i Vegard, og jeg gleder meg veldig til å få han ombord hos oss, forteller Jan Tore.

 

Annonse
Skroll til toppen