Annonse

Påmeldingen til TIFF er åpen.

For deltagere på filmtreff har TIFF gleden av å tilby early bird-pris på festival-akkreditering til kun kr. 580,-. De har også en gunstig avtale med festivalhotellet The Edge. Frist for early bird-pris er 20. desember 2018. På filmtreffet får du blant annet se AMUNDSEN og vi håper på UT OG STJÆLE HESTER. I tillegg er SKAMMENS DATTER 2 bekreftet og flere filmer kommer snart på programmet.
Registrering til Filmtreff, hotellavtale og kjøp av festival-akkreditering skjer via påmeldingsskjema på vår hjemmeside.

Årets åpningsfilm er HVOR MAN VENDER TILBAKE, regissert av Egil Håskjold Larsen. Etter visningen er det mottakelse på Clarion Hotel The Edge, hvor det serveres lett sjømat fra Lerøy Aurora og Norges Råfisklag og drikke fra Mack. Kjøp av billett gjøres ved kjøp av akkreditering.

Seminarer
Tromsø internasjonale filmfestival 2019 starter med Åpningskonferansen, årets første og viktigste filmpolitiske seminar, mandag 14. januar kl. 12.00 på festivalhotellet The Edge. Konferansen arrangeres i samarbeid med Troms fylkeskommune.

En fullstendig oversikt over seminarprogrammet og faglige arrangement slippes fortløpende på vår hjemmeside  i løpet av november/desember.

 

 

 

Annonse
Skroll til toppen