Annonse

Årets priser i Nordisk Film Kino Awards

Årets salgsavdeling 2018:
Årets salgsavdeling går til kinoen som har vist den beste utviklingen i snittsalg, bruttofortjeneste og salg av kampanjeprodukter.  Alle de fire nominerte oppnådde god vekst i snittsalget, og det ingen tvil om at alle fire hadde vært verdige vinnere av denne prisen. Det som til syvende og sist skilte vinneren fra de andre, var utviklingen på kampanjeprodukter, der vinneren utmerket seg veldig positivt.

Vinneren av årets salgsavdeling er Ringen kino!

image001.jpg 

                                                      

Årets ansatt 2018:
Årets ansatt er en person med stolthet for jobben sin, vedkommende  stiller  alltid opp og har en spesiell interesse for arbeidsplassen . Dette gir  utslag i stadig nye forslag til løsninger på ting man mener kan  forbedres på kinoen.  Personen er nevenyttig og kreativ og får gjestene alltid til å føle seg spesielle, dette gir  gjestene en 5 opplevelse hver gang. Personen er en god og støttende kollega, ingenting er for stort eller smått når man ber om hjelp. Han er ekstrem lojal og bidrar alltid til  et positivt  arbeidsmiljø, han beskrives som lun, snill, hjelpsom og alltid blid. Han  er uunnværlig  både for hans kollegaer, men også for alle våre gjester som har møtt hans gode utstråling på kinoen i snart 20 år!

Årets ansatt 2018 er James Skauvold fra Kristiansand Kino! 

DSC_2688.png 

Årets markedsaktivitet 2018:
Et godt arrangement krever mye planlegging, engasjement og innsatsvilje. Det skal planlegges, markedsføres og sist, men ikke minst gjennomføres. Vinneren av årets markedsaktivitet har gjort alt dette og vell så det. Med imponerende og velproduserte videokampanjer i sosiale medier, hvor det skal godt gjøres å ikke skvette. Fantastisk gjennomført utsmykning på kinoen – ansatte i småskumle antrekk, leverte vinneren en total og eksepsjonell kveld på Ringen med The Nun!

Årets markedsaktivitet er The Nun på Ringen kino!

 

Årets SoMe kino 2018:
Årets SoMe Kino har jobbet imponerende godt med dette formatet og spesielt det siste året. Det er helt tydelig at kinoen har hatt mye fokus på å tenke nytt, spennende og kreativt. Mens de tidligere kanskje hadde litt ordinære innlegg med kun tekst, bruker de nå kinoens ansatte i videoer, viser trailere og gjør mye gøy. Kontrasten for oss brukere er stor, og de har jevn og god frekvens på innleggene sine. For at kinogjester skulle bli bedre kjent med de ansatte har de laget portrettvideoer av de som jobber på kinoen. Disse ble lagt ut hver uke, hvor ansatte fikk lov å presentere seg selv. Urolig fint. De bruker også mer videoer når de skal ha konkurranser – noe som helt er mer interessant for kinogjestene å se på enn bare en tekst.

Årets SoMe kino er Gimle kino!

 

 

Årets gjesteopplevelse 2018:
Prisen Årets Gjesteopplevelse baserer seg på Feedback fra våre gjester i Maze, der det er fokus på nettopp service. Kino er en «out of home experience» og vår jobb er å gi den lille ekstra 5er opplevelsen hver gang de besøker våre kinoer. Vinner av Årets Gjesteopplevelse hadde i 2018 en ambassadørgrad på 90%, noe som vitner om at de holder ett høyt servicenivå jevnt over. De har mange aktiviteter og er ett godt team som jobber sammen for å gi den beste opplevelsen til våre gjester. Her er noen tilbakemeldinger fra våre gjester:
– «Hele opplevelsen er bra og man går ut med ett smil om munnen»
– «som nevnt tidligere elsker jeg kiosk utvalget og servicen»
– «Må bare si at jeg elsker denne kinoen, jeg kjører fra Levanger for å se film der, og jeg anbefaler alltid kinoen til andre.»

Vinner av Årets Gjesteopplevelse 2018 er Verdal kino!

 

 

Årets innovasjonspris 2018:
Høsten 2017 lansert Vika kino et nytt månedlig konsept, Throwback Tuesday (TBT), men det er året 2018 hvor de har hatt mulighet til å bygge videre og finjustere konseptet til det det er i dag. Siste tirsdagen hver måned setter Vika kino opp eldre filmer som våre gjester har mulighet til å være med å stemme frem. De har opprettet en markedsgruppe som velger ut tre filmer som passer temaet for månedens Throwback Tuesday. Disse blir publisert på en egen Throwback Tuesday -Facebookside, der våre følgere har mulighet til å stemme frem sin favoritt. Filmen med flest stemmer blir satt opp siste tirsdagen i den aktuelle måneden.
Throwback Tuesday på Vika kino har siden start og ut 2018 vist filmer som The Shining, Home Alone, Titanic, Gudfaren og Pulp Fiction med stor suksess, og vi ser at dette konseptet er kommet for å bli. Throwback Tuesday på Vika kino er en merkevare for Vika kino, og et konsept som kinomedarbeiderne på Vika kino er utrolig stolte av. Throwback Tuesday er et innovativt konsept basert på gamle filmer som øvrige kinoer i kjeden på en enkel måte kan adoprter.

Throwback Tuesday fortjener å bli anerkjent, og vinner Årets Innovasjonspris 2018 fordi konseptet bringer merverdi, ikke bare til Vika kino, men også til NFK. I tillegg bidrar Throwback Tuesday til økt besøkstall på en ukedag som ellers ikke har det store besøket.

 

Årets leder 2018:
Årets leder blir beskrevet av sine ansatte som en forståelsesfull og omtenksom leder. En leder som alltid er oppmerksom ovenfor sine medarbeidere og en veldig god bidragsyter til det gode arbeidsmiljøet på kinoen. Når det er premierer og eventer er lederen alltid raskt ute med å pynte i kiosk, eller være kreativ med å finne på konkurranser, aktiviteter eller annet morsomt for gjestene og de ansatte. Årets leder er veldig mye tilstede sammen med de ansatte i driften. Lederen motiverer sine medarbeidere til å stå på og gi det lille ekstra slik at de alltid yter den beste servicen og gir 5er opplevelser. Årets leder blir sett på som et godt forbilde av de ansatte.

Årets leder 2018 er Marianne Cestari Zecca fra Symra kino!

 

 

Årets Kinogjest 2018:

Årets kinogjest 2018 heter Marit Vik.

Marit går mye på kino, ofte to ganger i uken, og er en stamgjest som de ansatte på Symra kino setter stor pris på. Marit elsker film i mange forskjellige sjangere, og er spesielt glad i animasjonsfilmer, barnefilmer og filmer med fantasi-elementer. Hun er også svært glad i musikk, og så Mamma Mia 2 så mange ganger at vi mistet tellingen. Etter filmen kom hun ut av salen og fortalte de ansatte detaljerte faktaopplysninger om ABBA, som de ikke hadde hørt om før.

Marit har en utrolig hukommelse, og er en reflekter og intelligent dame. Hun er alltid vennlig og blid når hun kommer til oss på Symra, en skikkelig gledesspreder, rett og slett. Kinoens ansatte har aldri sett henne være i dårlig humør.

Som fast og trivelig kinogjest over mange år er det en ære for oss å kåre Marit Vik til årets kinogjest 2018.

 

 

Årets kino 2018:

Årets kino er den aller gjeveste prisen vi deler ut i kveld, og det er ikke lite jobb som ligger bak de resultatene avdelingen årets kino har levert i 2018. Årets kino leverer en god økning i besøk, og ennå større økning i overskudd for avdelingen i 2018. Avdelingen har en forbedring i resultat fra 2017 på 47%. Den innsatsen som er lagt ned av kinosjefen og hennes medarbeidere har vært formidabel. Årets kino har gjennomført mange flotte arrangementer for sine gjester, og har utviklet flere konsepter som er med på å bygge opp under kinoens image i byen. Avdelingen har også levert 84% ambassadørgrad i Maze i 2018.

Årets kino 2018 er Horten kino!

DSC_2761.JPG 

Annonse
Skroll til toppen