Annonse

Warner Brothers presenterte filmene som kommer

Første film ut var Joker som har premiere til høsten. Joaquin Phoenix spiller den kjente skikkelsen som vi ikke kjenner forhistorien til. Den får vi nå. Deretter viste de klipp fra Birds of Prey med Margot Robbie, Ali Wong, Ewan McGregor, Rosie Perez og  Mary Elizabeth Winstead.  Videre viste de en trailer på de nye wonderwoman filmen «Wonderwoman 88».

Ny Godzillafilm på gang etter Godzilla– King of the Monsters. Her skal Godzilla opp mot King Kong. Episk!

«Super Intelligence» er en komedie med Melissa Mccarthy hvor hun får hjelp til å leve livet av en datamaskin som vakler mellom valget og hjelpe menneskeheten eller å tilintetgjøre oss.

«Blinded by the Light» er film om en ung pakistansk innvandrer i England på 1980-tallet som får selvtillit og livsvilje ved å høre på Bruce Springsteen. En feelgood komedie av samme regissør som laget «Bend it Like Beckham».

En mer hjertevarm fortelling er The Goldfinch basert på den Pulitzervinnende boka med samme navn. En gutt mister moren sin i en bombing på The Metropolitan Museum i New York og tas inn av en velstående familie på Upper West Side i New York.

Superpets kommer i 2021. Her må Supermanns hunder teame opp med en flyvende katt når Supermann er på ferie.

Motherless Brooklyn er en film med der Ken Norton både spiller og regisserer. Filmen handler om en detektiv med Tourettes som etterforsker drapet på sin venn og mentor. Norton spiller hovedrollen og filmen er satt til 1950-tallet. The Kitchen foregår noen årtier senere men i samme by. Melissa Mccarthy, Domnhall Gleeson og Elisabeth Moss spiller tre mafiafruer i New York på 70-tallet som må overta mennenes virksomhet da de havner i fengsel.

Andre nye prosjekter i arbeidene som ble nevnt under presentasjonen, inkluderte Destin Daniel Crettons drama Just Mercy, med Michael B. Jordan, Jamie Foxx og Brie Larson, og Robert Zemeckis ’tilpasning av Roald Dahls The Witches, med Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci og Chris Rock.

 

Vi  så også scener og trailere fra filmer lenger frem i tidblant annet Ben Affleck-Gavin O’Connor, som ennå ikke er navngitt, om en enke, alkoholiker, tidligere basketballstjerne som tar en videregående opplæringsjobb.

 

Flere nye prosjekter uten opptak, som ennå ikke ble presentert på produktpresentasjonen, inkluderte Christopher Nolans nylig presenterte Tenet, en internasjonal spionasjeverden som skal filmes i en blanding av Imax og 70mm for en sommeren 2020-utgivelse med stjerner som John David Washington, Robert Pattinson, Michael Caine og Kenneth Branagh; og Clint Eastwoods The Mule-oppfølging, Richard Jewell, med Paul Walter Hauser, Sam Rockwell og Kathy Bates i en historie om mannen urettferdig anklaget for å sette av en bombe ved OL i Atlanta i 1996.

Warner presenterer også animasjonsfilm. Space Jam 2 er oppfølgeren av filmen der Michael Jordan spilte mot Snurre Sprett. Nå er Michael byttet ut med Le Bron James. Resten av gærningene fra Looney Tunes er selvfølgelig med.

En ny Scoobydoo film er på trappene i 2020. I Scoob spiller Zac Efron, Amanda Seyfrid og Gina Rodriguez.

Til slutt ble det presentert 2 nye skrekkfilmer fra New Line Cinema. Først den skumle oppfølgeren til The Shining, kommer på kino til høsten. Den heter «Dr. Sleep» og rollen som Danny Torrence (spilt av Jack Nicholsen i Kubrick filmen fra 1978) spilles nå av Ewan Mcgregor. Her får vi vite hvorfor han er blitt som han er blitt.

Og til slutt avslutningen på IT 2. Her møtes ungdommene igjen som voksne etter flere år og fortellingen er på to plan, både fra den originale tiden og nåtiden.

 

Det er mye å glede seg til!

Annonse
Skroll til toppen