Annonse

Studiopresentasjon fra STX og Universal

STX

Først ut var 21 Bridges, en fartsfylt actiondrama fra New York som spiller på at det er 21 bruer og dermed 21 fluktmuligheter ut av Manhattan, i tillegg er det 1 politietterforsker som får sjansen til å renvaske seg.

Countdown er en skrekkfilm der de som laster ned djevelens app, Countdown, tikkes ned til de dør. Gamle Erik kommer å tar dem når tiden er uten.

Deretter presenterte de Hustlers. En kvinnedrevet spenningsfilm om en gjeng strippere som bestemmer seg for å svindle «Wall Street» kundene sine. Jennifer Lopez, og Cardi B er blant annet i rollene. Filmen har fått mye buzz på sosiale medier.

 

Greenland er en katastrofe film med Gerard Butler. Katastrofen inntreffer og Butlers karakter må redde familien sin.

 

My Spy er en frisk action-komedie i regi av Peter Segal. Filmen ble presentert på sjarmerende vis av muskelbunten Dave Bautista. Bautista spiller en CIA-agent som blir sendt undercover for å beskytte en familie. Det viser seg at familiens 9-årige datter viser større interesse for hans arbeid enn han hadde tenkt seg. 

I oppfølgeren Brahms: The Boy II flytter en familie inn i et stort gammelt hus og sønnen blir venn med en livaktig dukke han graver opp i hagen. Skrekk og gru i denne horror-thrileren som blir sommerfilm. Filmen ble presentert av Katie Holmes som spiller moren i familien. Hun har endret sitt forhold til dukker etter innspillingen.

Filmer i pipelinja for 20-21 er blant annet Horizon Line om et par som må overta kontrollen over et småfly da piloten dør,  I care a lot, med Rosamund Peak og Peter Dinklage, samt Voice of Action fra gjengen bak Sicario.

 

Universal

Universal Pictures startet med at Simon Henert og Niels Swinkels presenterte en «sizzle reel» der kjente skuespillere snakket om sine første kino opplevelser og hvor de gikk på kino første gang. Universal står bak kinoene og film bør sees på kino var omlyden fra Langley.

Den kjente regissøren Danny Boyle presenterte sitt nye prosjekt Yesterday. Her går strømmen samtidig på hele jordkloden og vår mann kolliderer på sykkel med lastebil. Han våkner opp til en verden der Beatles er glemt av alle og all informasjon om Beatles er forsvunnet. Han begynner å gi ut Lennon/Mccartney sangene som egne. Himesh Patel spiller hovedrollen.

Good Boys er laget av Seth Rogen og Evan Goldberg. Den handler om tre sjetteklasse gutter som drar på en episk reise mens de transporterer (uten å vite om det) narkotika, blir jaktet på av tenåringsjenter, og forsøker å komme seg hjem til en fest. Det var en trailer som fikk publikum i auditoriet til å skoggerle.

De viste opptak fra innspillingen av filmen Cats, basert på musikalen av Andrew Lloyd Webber. Filmen har en rekke kjente musikere og skuespillere i castingen, blant annet Jennifer Lawrence, Idris Elba, Judy Dench, Sir Ian Mckellen og mange flere. Dette kan bli en film som trekker publikum!

Bond 25 som enda ikke har fått noe navn, ble også annonsert.

Dreamworks Animation presenterer så animasjonsfilmen Abominable om en ung jente som møter den avskyelige snømannen på et tak. Yetien har rømt fra en forskningsanstalt og vil hjem til Himalaya, noe den unge jenta hjelper til med. «Music, Magic, Humour and Heart» var innsalget på denne.

Andre animasjonsfilmer som kommer er Croods 2 og Trolls: World tour. Men den kanskje aller største nyheten på animasjonsfronten var Minions! The rise of Gru. Filmen er på gang, og vi gleder oss!

Så var det Focus Features sin tur. De presenterte filmen som skal avslutte den kjente TV-serien Downton Abbey. Kongefamilien kommer på besøk til Downton og alt må gjøres klart. Heldigivs er alle karakterene fra TV-serien med, inkluderte den bitende Maggie Smith. Denne filmen har nok et stort potensiale i Norge, og kan ende opp med å gå lenge på kino.

Julefilmen Last Christmas bleså presentert av regissør Paul Feig og skuespiller Henry Golding og Emma Thompson. Golding spiller mot Emilia Clarke fra Game of Thrones. Dette er en film som kan bli en ny juleklassiker. 

I en annen sjanger er det The Hunt. En film laget av de som sto bak The Purge. Vanlige folk kidnappes og blir jaktet på i denne kanskje ikke like julete filmen.

En film som vi vet kommer til å gå bra i Norge er Hobbs & Shaw. Dette er en spin-off fra Fast and the Furious universet der vi følger Hobbs (Dwayne Johnson – The Rock) og Shaw (Jason Statham). Idris Elba er skurk og følger etter våre hardtslående venner på deres hjemsteder: London og Samoa. Uten å avsløre for mye, det blir bang! De snakket også om Fast and The Furious 8 som kommer 9.mai neste år. Disse filmene har tilsammen spilt inn 5 milliarder dollar.

Mye å se frem til for norske kinogjengere!

Annonse
Skroll til toppen