Annonse

Studiopresentasjoner fra Disney/FOX og Paramount

Disney/Fox

Aller først kom Tom Hanks på scenen og introduserte Toy Story 4.

Tony Chambers, som kanskje kommer på kinokonferansen vår, begynte med å vise frem trailer fra siste film i Star Wars eventyret The Rise of Skywalker som kommer til jul.

Stuber med Dave Bautista i en actionkomedie er planlagt til 12. juni, og ikke minst Ford vs. Ferrari med Matt Damon og Christian Bale i hovedrollene. Det er en fartfylt bilfilm om konkurransen mellom Ferrari og Ford med innslag av humor.

Så presenterte de Ad Astra, en film om der Brad Pitt spiller en astronaut som må redde verden. The art of racing in the rain er en film om en racerbilkjører, men fortalt fra en hund. Stemmen til Kevin Costner er hundens stemme. Fra Fox kommer Terminator Dark Force der mange av de gamle heltene er tilbake, blant annet Linda Hamilton og Arnold Swarzenegger.

Herfra kommer også en ny Kingsman film, nemlig Kings man. Denne forteller om opprettelsen av hemmelige nettverket under første verdenskrig.

Fra Blue Skys studios kommer animasjonsfilmen Spy`s in Disguise, der Will Smith har stemmen til hovedpersonen.
 

Fox Searchlight har en rekke filmer på gang. Her nevner vi Hidden Life av Terence Malick som kommer sent i høst.

Pixar har to filmer som ble presentert. Soul handler om hvordan sjelene lages før de havner i mennesker og blir født. Og Onward handler om to alvebrødre i en verden som ikke lenger er magisk men ligner på vår.

I november kommer Frozen II, med de samme kjære skikkelsene og stemmene. Fra Walt Disney Studios er det flere Live Action filmer på gang. Jungle Cruise med The Rock og Maleficent -Mistress of Evil med Angelina Jolie, Elle Fanning og Michelle Pfeiffer i regi av ingen ringere enn vår landsmann Joachim Rønning. Premieren her er allerede flyttet til oktober

Live Action varianten av Mulan er også i postproduksjon og kommer noe senere. Til slutt var det et sang og dans med The Lion King (19. juli), i regi av Jon Favreau. Bare og glede seg.

 

Paramount

Først presenterte de Sonic The Hedgehog som er basert på Sega spillet som mange barn og unge kjenner godt. Sonic må redde jorden og blir etterfulgt av en demonisk Jim Carrey.

Deretter var det tid for Dora – The Explorer. Dora, som mange kjenner fra barnetv her hjemme, har nå blitt spillefilm. Filmen heter Dora – Last City of Gold. Dora som blir spilt av Isabella Moner blir nødt til å dra på et farlig oppdrag i jungelen for å finne sine foreldre spilt av Eva Longoria og Michael Cena.

John Cena spiller i  Playing with fire. En brannstasjon må ta vare på 3 barn som lager mayhem for Cena (som er brannsjef) og de andre på stasjonen.

I Gemini man spiller Will Smith to roller. En yngre kloning av ham selv kommer for å ta livet av ham. Ny teknologi gjør at dette er mulig å få til. Den har premiere senere i år.

I Crawl!  blir Florida truffet av en orkan. Den høye vannstanden gjør at kjelllere blir fyllt og veier oversvømt. Det gir en mulighet for alligatorene å utvide menyen sin til også å gjelde mennesker. Kaya Scodelario og Barry Pepper spiller hovedrollene.

Så var det presentasjon av en komedien Limited Partners. Denne filmen handler om to venninner som driver business sammen. De taper penger og blir kjøpt opp av en velstående dame som setter de to vennene opp mot hverandre. Rose Byrne og Tiffany Haddish spiller venninnene, og Salma Hayek er tycoonen som ønsker å stjele selskapet fra dem.

Maverick oppfølgeren til Top Gun, kommer neste sommer, med Tom Cruise i hovedrollen.

 

Annonse
Skroll til toppen