Annonse

Ivar Halstvedt bistår kinobransjen

Som seniorrådgiver hos Kulturmeglerne vil Ivar bistå med rådgiving i alt fra å prosjektere og etablere nye kinobygg, utvikle eksisterende kinoer, inngå husleieavtaler og bistå ledere med å gjennomføre endringsprosesser.

“Jeg vil være en totalrådgiver for alle sider av kinodrift og bruke min erfaring til det beste for hele bransjen” – forteller Halstvedt.

Ivar Halstvedt har vært i kinobransjen i 31 år, og i 20 av dem som administrerende direktør i kinokjeder i inn og utland. Han gjorde ODEON Kino til markedsleder i Norge og har blant annet jobbet for verdens største kinokjede AMC. Totalt har han vært involvert i drift av over 40 kinoer i Norge. Det er dermed en solid erfaring kino bransjen nå kan høste av.

undefined

Ivar vil tilby støtte innen:

– Driftsøkonomi/organisering/HR

– Prosjektering av nybygg/ombygg

– Kravspekk/beslutningsunderlag til eiere

– Bestillerkompetanse ved investeringer og innkjøpsavtaler

– Husleieavtaler

– Generell lederstøtte

– Omstilling/endringsprosesser

– Strategisk rådgivning innen kommunikasjon og ledelse

– Bedriftsintern ledelsesutvikling

Oppsøk Ledervakten.no for øyeblikkelig hjelp!

I tillegg til å kunne bruke Ivars tjenester på prosjekter, lanserer Kulturmeglerne nå Ledervakten.no

Denne tjenesten er gratis for Film & Kinos medlemmer.

Tjenesten går ut på at Ivar Halstvedt alltid er tilgjengelig på en hotline (Ivars mobil: 958 60 005 ) for Film & Kinos medlemmer. Hvis du er kinosjef og et problem oppstår eller du har andre spørsmål du gjerne vil diskutere med noen, er det bare å ringe Ivar for en konfidensiell samtale.

“Mange kinosjefer sitter alene og har en begrenset organisasjon rundt seg, og ofte har man behov for å kunne snakke med noen før man gå videre og i riktig retning “ forklarer Halstvedt.

“Når man er adm. direktør, så er man på en kontinuerlig ledervakt. Det skjer ting hele tiden og man må være tilgjengelig for å gi støtte til ledere og løse de problemene som dukker opp. Det er derfor hyggelig å kunne stille seg til disposisjon for å yte en lignende støtte til kinobransjen” forteller Halstvedt.

Komplett rådgivningsbistand

For Ivar er det ikke bare et comeback til Kulturmeglerne, men også til FILM&KINO. Det vil være et tett samarbeid mellom ham og FILM&KINOs tekniske konsulent Rolv Gjestland. Disse var også kollegaer når Ivar jobbet der fra 1997 til 1999.

Med dette samarbeidet kan de tilby en komplett rådgivningsbistand innenfor forretningsutvikling, ledelse, strategi, etablering og teknikk.

Annonse
Skroll til toppen