Annonse

Nye smittevernsregler for kinobransjen 5.juni 2020

Som mange av dere sikkert har fått med dere allerede, så blir det filmfestival i Haugesund i august om smittevernstallene holder seg lave.  Film & Kino og DNF ønsker seg at så mange som mulig kommer for å være med på det vi kan se som «kick-off» for gjenåpningen av kinoene.  Vi vil derfor gi økt reise- og oppholdstøtte. Dere kan søke om denne samtidig, men Film & Kino tar reisekostnader (bortsett fra 1000 kroner i egenandel) og filmfestivalen støtter kinoene med 450 kroner pr. overnatting. (Se vedlagte invitasjonsbrev).

Vi håper og tror at mange vil være med, det vil være mange spennende aktiviteter for kinoene:

  • Fredag. Amanda
  • Lørdag. Film & Kinos representantskapsmøte med kinoseminar. Kino i koronaens tid. Åpningsfilm og mottakelse.
  • Søndag. Filmpolitisk seminar.
  • Mandag. Lunsjpresentasjoner og byråpresentasjoner og lukkede markedsvisninger. Samt Film & Kinos og leverandørenes hang out for kinobransjen på Høvleriet.
  • Tirsdag. Lunsjpresentasjoner og byråpresentasjoner og lukkede markedsvisninger. Samt Film & Kinos og leverandørenes hang out for kinobransjen på Høvleriet.
  • Onsdag. Lunsjpresentasjoner og byråpresentasjoner og lukkede markedsvisninger. Kinosjefforbundets krabbelag på Høvleriet.
  • Torsdag. Lukkede markedsvisninger og avslutningsfilm. Avslutningsfest.

Når det gjelder arrangementene vil det fra filmfestivalen og fra Film & Kinos side bli lagt stor vekt på smittevern. På Høvleriet på kveldene vil det f.eks bli ekstra vakter og om noen bryter reglene vil de bli bortvist. Sikkerheten er i høysetet for oss alle, men vi skal allikevel lage en kjempefin uke for alle kinoene.

Bli med på det som blir årets store start fest på post-koronatiden.

Meld deg på her. https://filmfestivalen.no/akkreditering/

(Husk gjestekoden KINO20)

Annonse
Skroll til toppen