Annonse

Grunnkurs for kinosjefer 2020

26 deltakere fra Longyearbyen i nord til Skien i sør deltok på grunnkurset. Representanter for hele bransjen var tilstede: Kinoer, distributører og leverandører.

IMG_1322.jpg 

Deltakerne fikk høre mange interessante innlegg om kinohistorie og oppbygging av kino-Norge, samt kinostatistikk og kinoteknikk. Norske Kulturhus fortalte om sin virksomhet og kinosjefforbundet om sin. Medietilsynet snakket om regulering og NFI om sine støtteordninger. Distributørene fortalte om foreningen og om hvordan man bør lansere film. Vi fikk høre om lansering av norsk film og om hvordan man best mulig kan opptre på sosiale medier. Og leverandørene fortalte om rapporteringssystemet, kinoklubben og kinogavekort. Om reklamefilm, event-kino, kioskdrift, skjermer i foaje, seter og seating og billettsystemer.

IMG_1320.jpg 

Som vanlig var det samling hos Film & Kino første kveld før en hyggelig middag på restaurant Kød, dag to spise deltakerne på SAWAN der med hyggelig selskap av Kronprinsen (tilfeldig).

 

Film & Kino takker alle deltakerne for hjertelig deltakelse og hyggelig samvær. Vi sees igjen neste år på samme sted, 31. august til 2. september.

IMG_1336.jpg

Annonse
Skroll til toppen