Annonse

Annethvert sete kan endelig benyttes på kino!

Regjeringen har nå gitt oss medhold i hvordan vi mener meteren skal måles – nemlig fra ansikt til ansikt. Dette vil gjelde fra  mandag 12. oktober.
 

Maksimum-antallet i hver sal vil fortsatt være begrenset til 200, men med annethvert sete vil kinoene kunne benytte flere seter i mindre saler enn tidligere. Medlemmer av samme husstand/kohort kan selvsagt sitte tettere, slik som før. Det ble antydet under regjeringens pressekonferansen at makstallet innendørs i saler med faste seter, som på kino, kan bli økt til  600  om ikke lenge. Utendørs vil det fra 12. oktober bli tillatt utendørs, men delt opp i tre kohorter på 200 hver (fotballtribuner og for andre idrettsarrangement). Dette vil nok avhenge av eventuell smittespredning, så det gjelder å følge opp smittevernet som før.

 

Booking og salg må nå tilrettelegges for de nye reglene med hvert annet sete. Steder der det er, eller vil komme, økning i smitte av covid-19, må det gjøres lokale tilpasninger. Det regjeringen nå har åpnet opp for gjelder som nasjonale retningslinjer.

 

Vi er begeistret over at det endelig går riktig vei!

Annonse
Skroll til toppen